Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Całkowo v2.0 - wersja beta do testów

<< < (156/177) > >>

EP08_015:
Kolejny problem z uruchomieniem dizla na scenariuszu osobb wil poranek. Pomimo iz robie wszystko zgodnie z tym co podpowiada pomocnik. dalej podgrzewacz wody nie dziala i nie mozna uruchomic loka. WG pomocnika trzeba zalaczyc bezpieczniki pompy wody oraz podgrzewacza (ctrl+w i ctrl+shift+w) oraz pompe wody i podgrzewacz w i shift+w). w pomocniku pisze czekac az temperatura osiagnie swoja wartosc, a obserwuje termometry a temp nie rosnie.
Niemam nic przeciwko uruchamianbiu loka na zimno ale ten podgrzewacz trzeba chyba dopracowac bo nie dziala.
Scenariusz przejezdny.

Bartek3g:
Działa wszystko, tylko prawdopodobnie nie załączasz tych obiegów wody, o których już pisałeś w poprzednich postach że masz problem z nimi.
Robi się to "shift+h" i "h".

EP08_015:
H to ogrzewanie skladu. Shift h dziala. Powinno w dokumentacji symka byc to opisane w szczegulach a nie jest.
Na td sobie to uruchamianie cwicze i narazie mi to wychodzi a na scenariuszu juz nie zawsze.

Bartek3g:
Może i faktycznie samym shift+h się załącza i rozłącza, zapomniałem już. W każdym bądź razie działa i właśnie miałem Ci pisać żebyś popatrzył sobie na torze doświadczalnym. Jest to opisane ale w klawiszologii, w instrukcji uruchamiania spalinowozów rzeczywiście tego nie podano

Jak nie załączysz shift+h to grzeje się tylko mały obieg bez dużego, dlatego temperatura na zegarze nie rosła. Pod F12 jak włączysz sobie dane pojazdu to tam dobrze to widać

EP08_015:
No wlasnie o to chcialem zapytac czy widac gdzies pod f12 ze woda sie grzeje?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej