Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Całkowo v2.0 - wersja beta do testów
Piotr93:
Trzeba też tabor dostosować do jednej epoki, bo widzę że nadal jest mieszanina, SU46 z żółtym czołem leci z jakimś regio z wagonami Regio Expressu, gdzieś indziej jest już elf km.
DzordZ:
Nowszy wariant to chyba 2015, prawda? TODO: do wyciapania stare modele węglarek, 408W i 412W.
Siecool:
Co do pomieszania epok to wiele nie zdziałamy - chciałem możliwie dużo korzystać z nowych modeli i pojazdów, a niestety nie mamy adekwatnych nowoczesnych pojazdów spalinowych, żeby dać je do pociągów osobowych.
Piotr93:
Nie musisz wszystkich scenariusz przecież robić na nowe loki, fakt żeby to nie były jakieś graty jak te su46 na ir, bo to trochę dziwnie wygląda. Możesz zrobić coś w stylu Jawora. ST44 mogą latać zielone, SU45/46 również jakieś tam na szlakach takich gdzie by się nie mijały, jednak z Elfem bo to już trochę przesada według mnie.
DieselPower:
--- Cytat: Siecool w 05 Kwietnia 2022, 20:22:59 ---nie mamy adekwatnych nowoczesnych pojazdów spalinowych, żeby dać je do pociągów osobowych.
--- Koniec cytatu ---
A czy koniecznie muszą być nowoczesne? Z tego co mamy to można złożyć kilka składów z ostatnich lat. Na screenie jest kilka przykładowych zestawień wzorowanych na rzeczywistych.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej