Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Całkowo v2.0 - wersja beta do testów
Celuś:
Trzeba zainwestować w lepszy sprzęt. Symulator nie będzie stał w miejscu, a scenerie nie będę specjalnie odchudzane, tylko ze względu na to, że kilka użytkowników ma słabszy sprzęt. Sama nie mam żadnego potwora, a 8 letni laptop z dosyć mocno wysłużonym HDD, i nie uważam się za osobę która powinna zrzucać winę na autorów czegokolwiek, z czym mój komputer ma problem, bo jest to oczywiste. Do paczki ze scenerią (tej z pierwszego postu co była przynajmniej, do najnowszej nie zaglądałam) jest dołączone readme ze wskazówkami co można ze scenerią zrobić we własnym zakresie, aby przyspieszyć jej działanie na gorszym sprzęcie.
EP08_015:
W janiszewie tor11 brak tablic rozkladow.
JAN21:
--- Cytat: EP08_015 w 04 Marca 2022, 18:36:29 ---No ja to rozumie ale zeby godzine czasu prawie?
--- Koniec cytatu ---
Skoro Calkowo ładuje się u Ciebie godzinę, to pierwsze uruchomienie nowej L61 będzie trwać grubo ponad 10 godzin. Wytrwałości :P
Siecool:
--- Cytat: EP08_015 w 04 Marca 2022, 18:55:13 ---W janiszewie tor11 brak tablic rozkladow.
--- Koniec cytatu ---
To wygląda na jakiś błąd skryptu generującego tekst na tych tablicach, nigdy się z czymś takim nie spotkałem. Przecież to ten sam model wyświetlaczy, co na sąsiednich torach, więc jeśli tam jest dobrze, to nie widzę innego wytłumaczenia.
MP5:
Sprawdziłem u siebie (laptop, i5 10300H, 16 GB RAM) i misja cement A ładuje się w 10 minut 30 sekund. Nigdy nie zauważyłem aby ta sceneria ładowała się dłużej niż około 10 minut ani błędów na etapie ładowania.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej