Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Całkowo v2.0 - wersja beta do testów
Joachimowicz:
Niektórzy robią model lokomotywy przez dekadę, to czemu sceneria, która wymaga więcej roboczogodzin, miałaby powstawać krócej.
EP08_015:
--- Cytuj ---Scenerii z wagonami, których nie ma w paczce nie można wydać...
--- Koniec cytatu ---
U mnie w starterze wywala cale mase brakow w taborze wiec odpuscilem sobie to. Aktualna paczka nie jest dostosowana do maszyny 21.04. Testowac cokolwiek powinno sie na aktualnej paczce a nie ze trzeba to i owo szukac i dociagac osobno.
matek123:
Pytanie do Sieciola: czy przewidujesz jeszcze jakieś prace twórcze, czy już można uznać, że sceneria z repo jest gotowa do testowania i ostatecznych poprawek? Jeżeli pracę uważasz za zakończone, to po wydaniu paczki całościowej można zgrać zespół (ostatnio pomogliśmy Maćkowi z Wrzosami) który przetestuje i ogarnie niezbędne poprawki takie jak aktualizacja składów, rozmowy na radiu (tam gdzie konieczne), W4 i inne.
Siecool:
Ostatnio stopniowo ogarniałem trochę poprawek we własnym zakresie - aktualizacja składów, dodanie nowych misji i modyfikacja istniejących, żeby sterowanie nie wymagało wciskania SHIFT+cośtam. W weekend postaram się wrzucić to co się udało dotychczas zrobić. A pomoc z chęcią przyjmę, szczególnie nagrania na radio dobrze byłoby zrobić.
matek123:
Ok. W razie czego wsparcie w składach mogę zapewnić, ale to jak wyjdzie świeża paczka, bo od kwietnia trochę wagonów doszło, trochę wyleciało. Do obróbki dźwięków trochę osób jest.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej