Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Całkowo v2.0 - wersja beta do testów

<< < (135/177) > >>

Miłosz Dorsz:
Misja calkowo_v2_pospwilb. Na wjeździe do Całkowa semafor H wskazuje sygnał Sr1, mimo że tarcza ToH odnosząca się do niego wskazuje sygnał Od2. Po pominięciu semafora scenariusz działa prawidłowo.

Marconi:
Sprawdziłem, u mnie działa prawidłowo. Semafor H pokazuje sygnał Sr2 a tarcza ostrzegawcza sygnał Od2.

patryk66613:
Scenariusz osobAB_poranek przejazd szynobusem do Jarkawek. W Jarkawkach nie ładuje się nowy rozkład z Jarkawek do Janiszewa mimo iż wykonałem manewry (mimo że na szynobusie nie trzeba) według porad autora scenerii parę razy pozmieniałem kabinę kierunek jazdy odczepiłem doczepiłem wagony (których nie ma) i dalej nie działa. Próbowałem kombinować coś z shift plus 1 oraz shift plus Q tez nie działa. Czy komuś udało się uruchomić nowy RJ na Jarkawkach? albo ma jakieś pomysły co jeszcze można zrobić ?
Link do loga: https://easyupload.io/6i3342

Pliki proszę umieszczać na uploadzie eu07.pl lub jako załącznik.
Matek123
Matek chciałem tak zrobić ale nie działało nie chciało sie załadoać wiec musiał użyć uploada zewnetrznego

Jak przekracza dozwolony rozmiar, to spakować wystarczy. :)

Piotr93:
Misja pospwilb przejechana bez żadnego problemu. Tylko EU07-303 po doczepieniu się pod skład przyprowadzony do Janiszewa, próbuje ruszyć do przodu po kawałku i daje co chwile RP1. W Janiszewie naprzeciwko lokomotywowni, w bloku rosą drzewa.

Kogut:
W Paszkach Wielkich wskaźnik W13 jest wtopiony w semafor D2.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej