Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Całkowo v2.0 - wersja beta do testów
mareczek:
Przejścia nad (naszą) linią to normalka. Np. tutaj: http://mareczek.szczecin.pl/ciekawostki/galeria/details.php?image_id=636
Natomiast przy krzyżowaniu linii nie spotkałem się jeszcze z przejściem drutu nad inną linią kolejową (szczególnie gdzie linia krzyżowana idzie górą w stosunku do naszej).
mareczek:
Misja zdawczyA_wil - skład wagonowy jest zbyt długi. I w Paszkach i w Całkowie musiałem wyjechać za semafor, aby skład mijany nie przydzwonił w moje węglarki. Fakt, jechałem 2xSU45 a nie 2xST43, ale i tak z 3-4 wagony są do wycięcia.
Do tego na przejeździe w Wilisiu na środku przejazdu stanęła H9 i zablokowała cały ruch, choć rogatki były podniesione.
Misja pospwilA - ruszając z Janiszew nie przeskakuje rozkład
Do tego samochody przejeżdżają przez przejazdy kat. D bez liku, ale nie wiem czy to problem scenerii czy samej Maszyny.
Stele:
Samej maszyny. Na drodze testowej samochodom skanowanie kompletnie głupieje i szybko przestają widzieć przejazd.
Balaclava:
Dwa razy próbowałem przejechać pośpiechem z Wilisia, dwa razy w Całkowie dostałem sygnał od kierownika, ale wyjazdu już nie. Logu niestety nie mam.
Siecool:
A osobowy z naprzeciwka przyjechał?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej