Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Całkowo v2.0 - wersja beta do testów
mareczek:
Kolejna misja i znowu. Calkowo_v2_zdawczya_wil2, Nurek na podg. Most stoi nawet nieodpalony i w sumie blokuje cały ruch do Janiszewa. Dołączam log.
Matip0698:
Dzień dobry, semafory ze wskaźnikiem leżą pod Wilisiem w stronie Jarkawek ;)
Mi wydaję się że są przystosowane dla AI..
Matip0698:
--- Cytat: mareczek w 11 Kwietnia 2021, 17:40:38 ---Kolejna misja i znowu. Calkowo_v2_zdawczya_wil2, Nurek na podg. Most stoi nawet nieodpalony i w sumie blokuje cały ruch do Janiszewa. Dołączam log.
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: Marconi w 05 Kwietnia 2021, 23:28:57 ---Potwierdzam powyższą przypadłość. W Janiszewie Zachodnim przy peronie stoi Su45-225 i nie podejmuje jazdy mimo, że czas odjazdu minął.
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: mareczek w 27 Marca 2021, 23:02:35 ---WegielB - dojechałem tylko do Orzechowa. No i koniec. Pofrunąłem, na podg. Most stoi pospieszny, a w Janiszewie Towarowym z peronach stoi osobowy od 9:34, który wszystko blokuje.
--- Koniec cytatu ---
U mnie tak samo ale tylko też na misji Całkowo_v2_PospWilB, pociąg osobowy SU45-115 stoi na peronie w Janiszewie Zachodnim z bardzo dużym opóźnieniem, ponieważ nie rusza nic kompletnie, również blokuje cały ruch do Janiszewa. (tylko trakcja spalinowa)
Toprus:
Dzień dobry!
Nie udzielałem się jeszcze w tym wątku, ale chciałem tylko bardzo szybko zgłosić jedną rzecz, która wpadła mi w oko, kiedy grałem na scenariuszu kopalnia_b.
Mianowicie, stała tarcza ostrzegawcza do punktu zdawczo-odbiorczego Orzechowo Kopalnia od strony stacji Orzechowo, jak na razie, sprawia wrażenie, jakby pełniła funkcję tarczy D0, a nie normalnej tarczy ostrzegawczej. Mówiąc prościej, brakuje W1. Jak na razie to wszystko, dzięki za włożoną pracę w projekt :)
mk_zamosc:
Chciałem przetestować skład AI (51162) stojący na żeberku.
Zaczynam w kabinie ''A'' (chyba powinno być odwrotnie), uruchamia się lok, nastawiam bocznik na wstecz, po czym skład rusza mimo, że tarcza manewrowa nie zezwala wjazd na peron (SHIFT+4).
Tak się dzieje na domyślnym exe jak,i eu07-x64_210516.7z, posiadam zainstalowaną pamięć RAM 4,00 GB.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej