Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Całkowo v2.0 - wersja beta do testów
mareczek:
WegielB - dojechałem tylko do Orzechowa. No i koniec. Pofrunąłem, na podg. Most stoi pospieszny, a w Janiszewie Towarowym z peronach stoi osobowy od 9:34, który wszystko blokuje.
loko:
KopalniaA przejezdna. Exe 210331. Fajny wyjazd z kopalni, można się zdziwić z ciężkim bruttem. W drodze powrotnej w Orzechowie przy wyjeździe nie zadziałał SHP. Ps. do kopalni piasku pasowała by też Tamara, o rolkowcach nie wspomnę ;-)
Siecool:
--- Cytat: mareczek w 27 Marca 2021, 23:02:35 ---WegielB - dojechałem tylko do Orzechowa. No i koniec. Pofrunąłem, na podg. Most stoi pospieszny, a w Janiszewie Towarowym z peronach stoi osobowy od 9:34, który wszystko blokuje.
--- Koniec cytatu ---
Sprawdziłem na ostatniej wersji u siebie i nie stwierdziłem problemu. Ten osobowy ma odjazd o 9:34 i powinien sam ruszyć po minięciu godziny odjazdu. Może użyłeś jakiejś starszej wersji exe, gdzie coś nie działało?
mareczek:
--- Cytat: Siecool w 05 Kwietnia 2021, 17:18:32 ---
--- Cytat: mareczek w 27 Marca 2021, 23:02:35 ---WegielB - dojechałem tylko do Orzechowa. No i koniec. Pofrunąłem, na podg. Most stoi pospieszny, a w Janiszewie Towarowym z peronach stoi osobowy od 9:34, który wszystko blokuje.
--- Koniec cytatu ---
Sprawdziłem na ostatniej wersji u siebie i nie stwierdziłem problemu. Ten osobowy ma odjazd o 9:34 i powinien sam ruszyć po minięciu godziny odjazdu. Może użyłeś jakiejś starszej wersji exe, gdzie coś nie działało?
--- Koniec cytatu ---
Najnowsze wówczas exe, najnowsza Twoja paczka. Spróbuję wkrótce powtórzyć i zobaczyć czy powtarzalne.
Siecool:
Możesz spróbować na wersji z repo, link jest w pierwszym poście. Wystarczy, że doczekasz do tej 9:34, jak nie ruszy to będziemy szukać dalej.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej