Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Całkowo v2.0 - wersja beta do testów
Siecool:
Chętni mogą zawszą wykomentować sobie niepotrzebne składy - na samym końcu będzie wpisy odnosząc się do plików v2_dekoracje_(cośtam).scm.
Odnośnie elektryfikacji przejechałem się ostatnio Impulsem na innej scenerii i nawet zacząłem się nad zelektryfikowaniem kawałka Całkowa_v2 - oczywiście jako opcjonalne. Ale odstrasza mnie trochę brak sensownych konstrukcji wsporczych sieci trakcyjnej - są dwa podstawowe słupy, które w miarę wyglądają (i trzymają skrajnię), od biedy ujdą bramki, reszta mnie nieszczególnie zachwyca. Choć chyba na upartego możnaby tym zelektryfikować.
Kolejarz:
Myślę, że warto byłoby to zrobić jako wariant dla "niespalinowców"
Miłosz Dorsz:
Warto by to wydać jak jest, a o modyfikacjach typu sceneria retro lub zelektryfikowana można ewentualnie myśleć później. Sposób "a może jeszcze to, a może jeszcze tamto" to najprostsza droga do skiśnięcia dodatku, w wyniku czego wyjdzie za x lat, o ile w ogóle.
Pokolorowałem. m123
patryk66613:
Witam,
Bardzo fajnie jest zrobiona trasa Jarkawki - Macierzewo i mam pytanie czy jest możliwość zrobienia rozkładu jazdy dla pociągu osobowego właśnie tylko na tym odcinku Jarkawki - Macierzewo / Macierzewo- Jarkawki ?
Dziękuje bardzo
Pozdrawiam
Hurtoaxt:
Zawsze możesz zacząć w Jarkawkach, mieć rozkład do Janiszewa, a skończyć sobie w Macierzewie.
Na scenariuszu calkowo_v2_zdawczyB_cal jest pociąg AI (55415) który startuje w Macierzewie a kończy w Jarkawkach. Jest on w pełni funkcjonalny.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej