Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Całkowo v2.0 - wersja beta do testów

<< < (106/177) > >>

Matson:
Ratunek to wymiana ich samodzielnie przez starter - znalezienie czarnych prostokątów ze znakiem zapytania i podstawienie wagonów z teksturami. To jakieś 5 min roboty, skoro tak bardzo Ci zależy to nie powinno być problemu :)

black125:
Witam, rozpoczynając misję w Janiszewie o 12.24 skład czeka do 12.42 na podstawienie się w perony. Odjazd w teorii jest o 12.39.Czy to jest jakiś błąd czy tak ma być?

EDIT 23.11.2020: Mając misję z pośpiesznym z Wilisia po wepchnięciu składu w perony - tutaj wszystko działa. Po odczekaniu do godziny odjazdu niestety nie zostaje przełożona zwrotnica na szlak(kieruje z powrotem na żeberko) i nie jest podany wyjazd ze stacji. Czy miał ktoś podobny problem? Pozdrawiam

przemekk132:
Dzień dobry.
Pobawiłem się troszeczkę składami osobowymi na scenerii:
calkowo_v2_osobA_jar_dzien
calkowo_v2_osobA_jar_dzien_2
calkowo_v2_osobA_jar_poranek
calkowo_v2_osobB_jar_noc
calkowo_v2_pospwilA
Głównym celem było pozbycie się wagonów z brakującymi teksturami, do tego doszła podmiana na różne epoki.
Należy wypakować do głównego folderu najlepiej za pomocą 7Zip-a. Dodam tylko, że dopiero zaczynam swoją przygodę z edycją maszyny więc proszę o sprawdzenie mojej pracy i ewentualne uwagi.
Pobierz tutaj: https://eu07.pl/userfiles/25651/ca%C5%82kowo_v2%20poprawione%20sk%C5%82ady.7z

Malk_18:
Przecież wszystko było w porządku, jak odpalałem Całkowo V2 na starym Rainstedzie. Tam była opcja "Sprawdź posiadany tabor", po której użyciu wszystko było w porządku. Zastanawiam się właśnie, gdzie takie coś znaleźć w nowym Starterze.

matek123:
W nowym starterze sprawdzanie taboru odbywa się automatycznie przy uruchomieniu. Mogło brakować tekstur, bo część pojazdów została zastąpiona nowymi. W sceneriach z paczki zostało to zrobione przed wydaniem 20.09.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej