Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Całkowo v2.0 - wersja beta do testów
bumer:
No dzień dobry. O właśnie, chciałem jeszcze powiedzieć, że mamy modele samochodów Nysa oraz Zastava, wowojskowy Star 200. Można je wstawić do scenerii dla dekoracji i dla samego klimatu. I to właśnie na ten temat chciałem powiedzieć.
Matson:
--- Cytat: bumer w 15 Kwietnia 2020, 18:30:24 ---No dzień dobry. O właśnie, chciałem jeszcze powiedzieć, że mamy modele samochodów Nysa oraz Zastava, wowojskowy Star 200. Można je wstawić do scenerii dla dekoracji i dla samego klimatu. I to właśnie na ten temat chciałem powiedzieć.
--- Koniec cytatu ---
Przepraszam, ale muszę :P
Ok, boomer.
pozdze:
--- Cytat: Siecool w 14 Kwietnia 2020, 22:41:52 ---
W którejś dawnej paczce z kaliską był plik lj/drewno.t3d. Czy ktoś może ma go jeszcze na dysku i jest w stanie podesłać? Interesuje mnie tylko wersja t3d, e3d mam.
--- Koniec cytatu ---
Ciężki temat. W najstarszej wersji jaką wysłałem na serwer już jest wersja e3d. W archiwach u siebie też nigdzie nie mam wersji t3d. Ale zrobić taki model dla naszych modelarzy to pewnie 2 minuty z teksturą.
Siecool:
--- Cytat: matek123 w 15 Kwietnia 2020, 08:49:56 ---Jest taka mała prośba, żeby nie korzystać z pojazdów w katalogu eams_v1, bo idzie do wyrzucenia.
--- Koniec cytatu ---
OK, wywalę. Co je zastąpi? I czy jest tam model ładunku desek? Bo w sumie do tego wykorzystywałem te eamsy.
Odnośnie postu @pozdze jeśli są chętni na wymodelowanie nowej sterty drewna to z chęcią taki model przygarnę :)
matek123:
Na razie 401Zp i 401Zl, ale mogę też zapakować deski na wagon Smms z kłonicami.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej