Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Całkowo v2.0 - wersja beta do testów
Smok E_ustachy:
Odcinek Jarkawki-Wiliś ma za bardzo naprawione torowisko, jak na te ograniczenia. Stare wertepy są bardziej realistyczne. Bardzo ciekawy podjazd, idealne miejsce na scenariusz z popychem. Jak rozumiem jeden ST 43 ze składem 1800 ton nie poradzi sobie tam, biorąc pod uwagę zwolnienia?
Ja bym to jednak naprawił i śmigał sobie z górki na pazurki po tych wirażach.
mareczek:
Za Wilisiem w kierunku Jarkawek brakuje trawy. Ale rozumiem że to będzie jeszcze rozwijane? ;)
Z braków - nie ma W16 przed Chrościelami od strony Macierzewa.
No i osobA_jar przejechany, bez zastrzeżeń.
łuki94:
Pierwsza część scenariusza z jazdą do cementowni, czyli calkowo_v2_cementA przejechana. Żadnych problemów po drodze nie miałem, scenariusz w pełni przejezdny. Na każdym przejeździe auta zatrzymywały się i czekały na przejazd pociągu.
Jeżeli chodzi o moje prywatne odczucia, to jestem pod wrażeniem rozległości terenu, a także wszelakich szczegółów, takich jak chociażby stonka w szopie na podnośniku, czy ilość zakładów przemysłowych i bocznic do nich prowadzących. Niesamowicie klimatyczna sceneria, można poczuć się jak na Ostbahnie :) Nie wiem czy rzeczywiście Ostbahn był dla autora inspiracją, ale powiem szczerze, że w pewnym momencie zauważyłem podobieństwo do malowniczego krajobrazu dookoła szlaku w okolicy miejscowości Santok. W każdym razie wielki ukłon dla autora bo widać tu gołym okiem masę włożonej pracy.
EU40:
Pospieszny do Janiszewa, bezproblemowo.
Wielki szacunek za kawał dobej roboty. Gdzieś w Paszkach dałem ciała i nie dojechałem pod wskaźnik, co odbiło się na pogubiebie się rozkładu jazdy, ale to nic.
Fajny klimat a'la jazdy do Bogatyni i Kłodzka z opowiadań Ś.P. maszynisty Włodzimierza Dołubizny.
Semafor:
Sceneria ma klimat, jedyne czego mogę się uczepić, to trawy. Wg. mnie nie powinno być tam takich dużych kęp traw, a przynajmniej tak blisko torów. Im bliżej torów, to pasowałyby tam mniejsze rodzaje traw. Oczywiście nie mówię, że musisz sadzić dużą ilość traw, ale zmienić ich rodzaj. ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej