Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Całkowo v2.0 - wersja beta do testów
k. wojak:
To nie wiem jak żeś to zrobił, bo po pierwsze ja sprawdzałem dziesiątki razy i nic, a po drugie
--- Cytat: Miłosz Dorsz w 04 Listopada 2019, 11:49:42 ---Trzeba czekać na poprawkę od autora. Te wagony zostały usunięte z powodu ich niskiej jakości.
--- Koniec cytatu ---
Siecool:
Zastanawiam się nad wprowadzeniem rozkładów jazdy dla pociągów towarowych. Rozumiem, że muszę ustawić wskaźniki W4 w torach towarowych, żeby stacje w rozkładzie się przewijały. Natomiast poza tym jakie jest znaczenie W4 dla pociągów towarowych? Czy miejsce jego ustawienia determinuje miejsce zatrzymania czy pociągi towarowe po prostu ignorują ten wskaźnik?
k. wojak:
Ja się spotkałem ze wskaźnikiem W4 dla pociągów towarowych, na bocznicy szczecińskiej elektrowni Pomorzany, ale znajdował się on tuż przed kozłem oporowym, no ale nie stał by tam raczej bez powodu.
Stele:
Coś w ostatnich exe było zmieniane, to tmj musi się wypowiedzieć. Wcześniej nie rozpoznawano nijak kategorii pociągu, więc jak miał postój w rozkładzie to stawał jak osobówka. Niewidzialne W4 wpisywałem na wysokości semaforów wyjazdowych dla danej grupy. Na podg na głowicy.
tmj:
Jesli AI zobaczy W4 i ma wpisana godzine postoju na takiej stacji, to sie przy nim zatrzyma bez wzgledu na rodzaj pociagu. Po ostatnich zmianach w exe prowadzac sklad towarowy odjechac powinno jesli zobaczy przed soba wolna droge czyli bez zwracania uwagi na wpisana godzine odjazdu, chociaz to akurat bede musial przetestowac.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej