Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Całkowo v2.0 - wersja beta do testów

<< < (66/177) > >>

Piotr93:
A czasami nie zapisuje ci logu do folderu "logs"?

RobsonPL453:
Sprawdzałem i miałem pusty folder.

tmj:
Puscilem sobie eksperymentalnie calkowo_v2_osobA_jar z SU45 w roli glownej na biezacym exe roboczym i nie zaobserwowalem zadnych problemow z sygnalami, AI przekulala sie przez cala trase.

Moze warto byloby pouzupelniac brakujace includy/pliki, sprawdzic na aktualnej wersji exe czy/jakie wystepuja teraz bledy i byc moze wsadzic wreszcie zestaw do paczki? Bo szkoda ze tak sie kolejny juz rok kisi.

Tomnord15:

--- Cytat: tmj w 08 Lipca 2019, 17:05:37 ---Puscilem sobie eksperymentalnie calkowo_v2_osobA_jar z SU45 w roli glownej na biezacym exe roboczym i nie zaobserwowalem zadnych problemow z sygnalami, AI przekulala sie przez cala trase.

Moze warto byloby pouzupelniac brakujace includy/pliki, sprawdzic na aktualnej wersji exe czy/jakie wystepuja teraz bledy i byc moze wsadzic wreszcie zestaw do paczki? Bo szkoda ze tak sie kolejny juz rok kisi.

--- Koniec cytatu ---
Ja wczoraj tą samą misję do samych Jarkawek przejechałem bez żadnych problemów.

Siecool:
Wrzucenie do paczki jak najbardziej popieram, natomiast myślę można poczekać, aż skończę pracować nad zapowiedziami stacyjnymi w Janiszewie. Mam nadzieję, że uda się to zrobić jeszcze w lipcu, bo materiał już nagrałem, obrobiłem i właśnie kończę pisać eventy. Poza tym chciałbym jeszcze pochylić się nad uwagami @Jaca.

Co do dostosowania do obecnej paczki powinny być wszystko OK, przy kolejnych aktualizacjach staram się to robić na bieżąco.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej