Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Całkowo v2.0 - wersja beta do testów

<< < (64/177) > >>

tmj:
Raczej nie kwestia RAMu bo wtedy wrzucilby wpis na ten temat na koncu logu/errors. Dumpy sa z wersji milka zdaje sie, wiec to on bedzie musial zerknac u siebie.

Poniewaz z tego co widze karta graficzna to jakis wariant Quadro NVidii, prawdopodobnie wysypy zwiazane sa ze sterownikiem graficznym. Uzytkownicy ktorzy wczesniej mieli problemy na tej karcie zglosili, ze pomoglo im przelaczenie profilu/konfiguracji karty w jej panelu kontrolnym na tryb "do gier", cokolwiek to znaczy.

P3t3r:
A jest może jakiś sposób żeby na aktualnym exe wyłączyć VBO? Kiedyś zwiększało stabilność, niestety teraz po zmianie w eu07.ini wraca so domyślnego stanu, a zaznaczenie "Tylko do odczytu" blokuje cały symulator.

tmj:
Na wersji paczkowej nie, alternatywny tryb renderowania jest z niej usuniety. Na wersjach roboczych exe z dzialu Na Warsztacie opcja wylaczenia VBO czyli uzywanie DisplayList powinno funkcjonowac normalnie.

HeroPie312:
Całkowo v2 - eszelonA - po wykonaniu próby hamulca i wciśnięciu SHIFT + 1 nic się nie dzieję, nie dostaję wyjazdu ze stacji. Czekałem z 15 minut i nic.

TakiKtoś:
Pobrałem wczoraj Całkowo v2 i bardzo mi się podoba. Gdy zwiedzałem mapę (scenariusz eszelonA) trafiłem w jednym miejscu (to chyba było Macierzewo) na su-45, który stał w peronie mimo podanego wyjazdu. Próbowałem sprawdzić jego rozkład pod F2, ale nie wyświetliło się okienko z rozkładem. Powinien tak stać i czekać na odjazd, czy to błąd? Poza tym nie widzę tekstur humvee stojących na stacji Wiliś Poligon (są białe). Można skądś pobrać teksturki do nich?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej