Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Całkowo v2.0 - wersja beta do testów
Siecool:
Jeśli dobrze pamiętam wszędzie powinno być Tm31, zostało to zmienione po tym, jak przy tworzeniu misji "manewrowa" wprowadziłem lokomotywy AI zjeżdżające na lokomotywownię. Przy dotychczasowym układzie wyjazdów mogłoby to prowadzić do zablokowania się scenerii (gracz usiłuje wyjechać na tor, na którym stoi lok AI, z kolei ten chce wyjechać na tor zajęty przez gracza - w efekcie nikt nigdy nie wyjeżdża).
P.J.:
Sceneria manewrowa2
Po w jeździe na tor 22 z kontenerami z Janiszewa Towarowego, na torze tym znajdował się przede mną elektrowóz. Po zatrzymaniu się na tym torze elektrowóz otrzymał tarczę i kontynuował manewry, które ja miałem wykonywać - elektrowóz pojechał na grupę rozrządową i moja misja się zakończyła...
Siecool:
Bez loga niewiele wymyślę.
matt3991:
Sceneria PośpiesznyA.
Wg. opisu po uruchomieniu symulatora należy manewrować pod Tm21 i tam oczekiwać na wjazd itd. zgodnie z pozostałymi wskazówkami.
Jednakże mam pewien problem, po ruszeniu i przejechaniu kilkunastu metrów na Tm31 zatrzymuje mnie Ms1, który nie chce mnie przepuścić dalej w kierunku Tm21 (przy obecnym teście czas oczekiwania pod Tm31 - 30 minut)
bumer:
Bo aby dostać się pod Tm21 wyjeżdżasz tylko za rozjazdy i sobie sam układasz drogę (shift+t).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej