Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Całkowo v2.0 - wersja beta do testów

<< < (3/177) > >>

tmj:
Ladnie, klimatycznie jest. Jeszcze jakby byly w exe dynamiczne cienie i normal/specular maps to w ogole bylby szal cial i uprzezy.

Zuger:
No i natknąłem się na błąd. Jadąc dziś SU46 na scenerii Calkowo_vs_pospwilA miałem parę ciekawych sytuacji. M. in. było to zajeżdżanie drogi przez samochody, aż po zderzenie z autobusem. Wymijanie półrogatek może zostać, ale nie jak pociąg wjeżdża na przejazd. No ale cóż - może tak po prostu musi być :) No ale inna sytuacja już trochę mnie zdezorientowała. Dojeżdżając do Wilisia, na wysokości tarczy ostrzegawczej dostałem komendę "51163 odjazd!". No i tym oto sposobem przegapiłem tarczę ostrzegawczą oraz semafor.

Krzysiek626:
Wskazujac bledy nalezy miec swiadomosc skad sie biora. Te wymienione przez Ciebie biora sie z blednego zachowania modeli samochodow. Nie maja nic wspolnego ze sceneria. Tak mamy na kazdej scenerii.  Przejechalem scenerie w obie strony, nie spotkalem bledow w wydawania rozkazu odjazdu. Byc moze blad wystepuje losowo i sporadycznie.

EP08_015:
U mnie misja pospA dziala ok. Przy okazji auta tez. Tylko w jednym miejscu zoltek przejechal przez zamkniete rogatki. Z innych rzeczy mam u siebie taka rzecz ze w porze wieczornej nie wszystkie lampy swieca czesc jest ciemna. Przydalo by sie kolo 19stej podswietlic sygnaly ksztaltowe. Jeszcze mam maly klopot z latarniami otoz niektore podwojne swieca jedna strona gdy reszta jest zgaszona. Szkoda ze nie robilem scr. Teraz pisze z tel. Nastepnym razem zrobie screny. Wewnatrz szopy w Janiszewie sa bledne submodele. Silniki trakcyjne sa jakby wywleczone na lewa strone i ludzie i kola kanciate strasznie. Moze mam stary jakis model niewiem.

Balaclava:
Wczoraj sobie wróciłem z Jarkawek i mam kilka propozycji:

* Domki najbliżej torów warto otoczyć jakimś płotem. @Transkei dla każdego domku robił osobną działkę, ale aż takiej szczegółowości nie potrzeba. Wystarczy, żeby zabudowania były oddzielone od torów czymś więcej niż drogą czy krzakami.
* Welektrowni w Janiszewie użył bym przemysl/blok-siersza.inc i kominów z tego samego katalogu. Elektrownia z bud/ to już relikt przeszłości, do tego strasznie paintowy.
Błędów brak - to najstabilniejsza sceneria, jaką przyszło mi testować.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej