Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Metro bałtyckie

<< < (13/33) > >>

matek123:
Drobna sugestia. Zegarki powinny być przed samym tunelem, żeby było widać z kabiny po zatrzymaniu. :)

Transkei:
Pierwotnie tak właśnie ustawiłem te zegary. Ale efekt końcowy jakoś nie wyglądał zbyt ładnie, tak więc zegary się znalazły tam, gdzie teraz są. Może podczas postoju ich nie widać, ale podczas dojazdu są widoczne.

SirJohnLancaster:
Jestem w posiadaniu wózków do serii 81 jeśli rzeczywiście ktoś chciałby się podjąć zrobienia tego wagonu, bo rzeczywiście jazda EN57 jest troszkę uciążliwa ze względu na brak hamulca ED, dodatkowo także posiadam modele tuneli metra, ale o przekroju odpowiadającym wagonom metra a nie standardowych EZT-ów, może się to komuś przyda do tworzenia trasy metra. Nie posiadam niestety tekstur. Zaznaczam też że jestem na forum nowy i jeśli powinno znaleźć się to w innym dziale, to przepraszam.

jakubg1:

--- Cytat: Krzysiek626 w 24 Kwietnia 2017, 21:03:29 ---
--- Cytat: jakubg1 w 24 Kwietnia 2017, 20:15:14 ---Zmiany w dużej mierze na plus, ale niestety zegary wszystko psują.

--- Koniec cytatu ---
Nic nie psują, chodzą jak trzeba, z pełnym 16 krotnym antyaliasingiem mam ponad 100FPS.

--- Koniec cytatu ---
U mnie psują. Normalnie wyciągałem 35-40 FPS, a teraz spadło to do wielkości rzędu 5-10 FPS.

MaciejakS:
Mógłby ktoś wypisać wszystkie stacje występujące i ich specyfikacje (czytaj: Możliwość przesiadki/koniec trasy/z której strony drzwi się otwiera). Bo się zastanawiałem czy dla osobnej scenerii nie lepiej użyczyć czyjegoś głosu, niż używać modulatora, który kole w uszy ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej