Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Metro bałtyckie

<< < (10/33) > >>

matek123:
Jak ktoś zna trochę węgierski/angielski w stopniu umożliwiającym komunikację, to może się przez FB spróbować skontaktować z osobą która wrzucała na grupę deweloperską na FB screeny wagonów serii 81.

AWllen:
Przejechałem się właśnie i jestem pod wrażeniem :D. Od dawna marzyłem o metrze w maszynie :). Gratuluję świetnej pracy. Jak tylko ogarnę hamulec będę jeździć metrem godzinami...

W punkt trafiłeś z tymi zapowiedziami :D Przydałby sie "lepszy" lektor (tj bardziej przypominający "pana z Metra" z lat 95-98), ale myślę że to się da zrobić :)

Czekam na modele wagonów serii 81.

Michal1983:
Kiedyś o tym pisałem, że można to zrobić taką scenerię to były zdania, że nie warto, nie ma trzeciej szyny nie ma odpowiednich wagonów itd. Przecież wystarczyło właśnie zrobić pociąg w tunelu.
Widać trochę nawiązań do metra. Też mam problem z prawidłowym zatrzymaniem się na peronie EN57 to zazwyczaj przejeżdżam przez nie nawet jadąc 60 km/h.
Stacja Muranów i Plac Konstytucji nieopłacalne stacje na pierwszej linii metra w Warszawie. Część stacji jest poza scenerią. Cała trasa mogłaby być ułożona tak aby stacje wypadały w konkretnych miejscach a nie jak kiedyś na Kabatach wyjście na pole.

jakubg1:
Gdyby tak było, metro miałoby tylko dwie stacje między którymi zresztą można by było przejechać tą samą trasę pociągiem. Po co dawać scenerię nad każdą stacją? I tak nikt tego nie ogląda bo metro jest pod ziemią. Raz, że zabierze to czas, a dwa, że sceneria może przestać być płynna. U niektórych i tak się pod Dworcem Głównym tnie...

loko:
Może warto też odwzorować "rozładowanie" ciśnień w tunelu, w miarę możliwości symulatora, tak jak ma to miejsce właśnie w metrze w stolicy: http://www.metro.waw.pl/wentylacja-podstawowa-i-lokalna

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej