Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Projekt "KPK-LK"
EP08_015:
Tak to wygląda teraz. Latami nic przy tym nie robilem.
Balaclava:
@Preki, póki co nie obejmuje, ale w przyszłości - kto wie. Panowie, przypominam, że sceneria to lata 2013-16, a więc jedyne miejsca gdzie będzie trakcja to szlak linii 149 obok KWK Szczygłowice i być może jeszcze Knurów, jak wystarczy mi chęci. Reszta to bezdrucie, więc dyskusja o elektrowozach to delikatny offtop.
Jaco:
@KrzysztofGliwice: nie wiem, czy do końca ta dyskusja to offtop... Wielu forumowiczów pewnie nie wie, nie zna, nie widziała elektryków "przemysłowych" 3E, 3E/1 (wówczas te dwa typy tak należało traktować) i EL2, bo na pewno nie 2E. Tutaj warto przypomnieć, że EL2 są zasilane z sieci trakcyjnej prądem stałym o napięciu 2400V i maja masę 100 ton przy układzie osi Bo'Bo', dlatego też do dawnego ZNTK Lubań dowożono je na naprawy na platformach (osobno wózki i osobno nadwozie).
Żabek:
--- Cytat: KrzysztofGliwice w 19 Lutego 2017, 12:37:32 ---@Żabek, o PMPPW oczywiście wiedziałem, ale że nie było żadnych konkretnych informacji przez dłuższy czas to uznałem, że projekt upadł, więc wziąłem sprawy w swoje ręce.
--- Koniec cytatu ---
To słoneczko zwane GG nie bez powodu jest na dole pod avatarem, wystarczyło zapytać a nie "uznawać".
--- Cytat: KrzysztofGliwice w 19 Lutego 2017, 12:37:32 ---Nic nie stoi oczywiście na przeszkodzie, żeby powstała wersja przedstawiająca stan obecny i ten z lat 90, co moim zdaniem będzie świetnie pokazywać regres, jaki przeszły piaskówki w ciągu tych 20 lat.
--- Koniec cytatu ---
Ciekawe jak to teraz widzisz, skoro każdy z nas ma "swoją wersję" Kotlarni i na pewno różnią się one od siebie. Mogłeś poprosić, udostępniłbym to co mam a Ty byś usunął to, co zlikwidowali.
--- Cytat: Stele w 19 Lutego 2017, 11:21:42 ---To dlaczego obserwować, zamiast współpracować? Gliwicki Krzyś ogarnąłby to, czego mi się nie chciało.
--- Koniec cytatu ---
Tego też mi nie powiedziałeś, po prostu zlałeś mnie jak prosiłem o pomoc to więcej nikogo się nie prosiłem. Poradzili mi, żebym zwrócił się do "najwyższej instancji" i się odbiłem. A prosiłem o listę co zmienić na co a nie o to, żebyś to robił :(
Stele:
Tylko zrobienie takiej listy jest dla mnie awykonalne. Musiałem poprawiać sobie na bieżąco i testować jakie błędy jeszcze loguje. Nie mogłem podczas tego robić absolutnie nic innego na svn. Po kilku godzinach marnych rezultatów odpuściłem.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej