Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Co z ED72
Paul:
Ja bym poprawił światła, przesunąłbym je nieco w bok i do góry - porównaj model z rzeczywistymi zdjęciami. Taka drobna korekta nie wymagająca właściwie żadnego wysiłku a efekt końcowy byłby dużo lepszy - takie dla mnie wyglądają troszkę nienaturalnie. A poza tym szególikiem naprawdę kawał świetnej roboty - gratuluję.
Pozdrawiam, Paweł
Poscikk:
Mi tutaj troche nie pasi swiatlo gorne. Jest reflektor i od razu taki bardzo ostry spad na gore pudla. Mysle ze powinienes zrobic te swiatlo na wzor en57.
Pozdrawiam :)
EU07-483:
Fajnie byłoby dorobić tą półeczke pod numerkiem - bo taka płaska wersja nie wyglada za ciekawie
KURS90:
--- Cytat: "Poscikk" ---Mi tutaj troche nie pasi swiatlo gorne. Jest reflektor i od razu taki bardzo ostry spad na gore pudla. Mysle ze powinienes zrobic te swiatlo na wzor en57.
--- Koniec cytatu ---
A mi nie pasi, że się czepiasz rzeczy o których nie masz pojęcia. Nie będę robić nic na wzór EN57 bo to jest ED72. A jeżeli jeszcze masz zamiar pisać idiotyzmy, to sobie najpierw zobacz zdjęcia, albo idź do klubu seniora i tam narzekaj
Acha i nie "te światło", tylko "to światło". Proponuję się najpierw douczyć polskiego
Tomcio:
Witam
Swiatla mozna porownac bardzo latwo.
Moim zdaniem jest super.
Chyba ze mu chodzilo o te ED72
Jesli tak, to faktycznie swiatla sa nie tak ;)
Pozdrawiam
Tomcio
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej