Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Co z ED72

<< < (28/34) > >>

wagonPKP:
witam szanownych Panow
mam pytanie czy mozna gdzies jeszcze pobrac ed72 bo linki zamieszczone w tym watku niestety ale nie dzialaja!.

andrev1989:
Witam.

Ściągnąłem paczkę Mariusz-Defiler, jest tam ED72, wpisy w dynamic.dat też są, chciałem sobie pojeździć EDkiem, więc skopiowałem wpis do scenerii, ten który podał Kurs w gdy udostępniał te kibello, niestety symek zaczyna się wieszać. Pokazuje się komunikat: Symulator wykonał nieprawidłową operację i zostanie zamknięty, czy coś w tym stylu. Najpierw myślałem, że jest to powodowane trasą, że to przez nią mi wywala, zainstalowałem paczkę jeszcze raz i dalej to samo. Skopiowałem więc wpis, który podał MKaczy i mówił że mu działa, jednak i to nie pomogło i symek dalej się wiesza...

Nie wiem co mam zrobić, dodam jedszcze, że wszystkie loki działają, nawet nowy ET22-2000 :) a tylko przy ED72 się wiesza i na każdej scenerii.

Proszę więc Was o pomoc, mam nadzieję, że odnajdziecie sposób, którym mogę zapobiec wieszaniu się symka, i jednak będę mógł się EDkiem przejechać.

programista:
Dałes wpis do dynamic dat z dużych liter ?

6BA1
ED72-ra
1

6BS1
ED72-sa
0

6BSB1
ED72-sb
0

6BB1
ED72-rb
0
 tak powinno byc .

defiler:
We wpisach w scenerii nalezy pamietac o tych jedynkach. 6BA1[/color] i tak dalej.

Ty jak sam napisales, uzywasz wpisow podanych przez Kursa. One nie maja prawa zadzialac na paczce Mariusz/defiler, poniewaz nie ma tych wlasnie jedynek. Podopisuj je a na pewno zadziala.

Pozdr

andrev1989:
Zrobiłem tak jak mówisz, dodałem jedynki we wpisach, tylko teraz znowu exe mi nie czyta składów. Sprawdzałem w dynamic.dat jest tak jak we wpisie, ale exe nadal go nie widzi. Wcześniej mimo, że w dynamic.dat są wpisy z jedynkami, a we wpisie było bez to exe. to czytało, tylko wywalało błąd. Nie wiem co jest grane, liczę jednak na Waszą pomoc.

Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej