Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Linia 353 Poznań Wschód - Gniezno

<< < (4/6) > >>

djuzi:
Nie pytajcie, róbcie i wrzucajcie chłopaki. Coś się na pewno przyda.

Zuger:
Co się dzieje z projektem? Gdybyś jednak zdecydował się wydłużyć linię do stacji Poznań Główny jestem w stanie wykonać modele.

Gagarinowiec:
Powracam do pracy nad projektem po bardzo długiej przerwie. W tym czasie na tym odcinku linii 353 nastąpiła seria modernizacji peronów oraz wprowadzenie Samoczynnej Blokady Liniowej ..także muszę wykonać niektóre prace niemal od podstaw  - ale cały czas działam  - na zdjęciu nowy posterunek SBL  na odcinku Ligowiec - Kobylnica (sieć trakcyjna też zostanie zmodernizowana do prędkości  160 km/h)

Felix:
Serio nie widzę sensu poprawiać co chwila jakiejś budowanej  scenerii na stan aktualny a na jakis określony okres,bo nigdy  tego nie skończysz poprawiać.  Sam buduje scenerie i  trzymie się stanu na lata 2010-2013 przed remontami w latach późniejszych  , żeby to ogarnac.  Kiedyś na bazie tego co się stworzy w jednej wersji , można zrobić scenerie w stanie  po rewitalizacji/modernizacji bo na pewno jest łatwiej niż  robiąc całkiem od podstaw.

Gagarinowiec:
Owszem ale ponieważ jest to sceneria realistyczna to chcę aby była aktualna.  To tylko drobne modyfikacje ale są też rzeczy które muszę wprowadzić od podstaw :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej