Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Linia 353 Poznań Wschód - Gniezno
djuzi:
Nie pytajcie, róbcie i wrzucajcie chłopaki. Coś się na pewno przyda.
Zuger:
Co się dzieje z projektem? Gdybyś jednak zdecydował się wydłużyć linię do stacji Poznań Główny jestem w stanie wykonać modele.
Gagarinowiec:
Powracam do pracy nad projektem po bardzo długiej przerwie. W tym czasie na tym odcinku linii 353 nastąpiła seria modernizacji peronów oraz wprowadzenie Samoczynnej Blokady Liniowej ..także muszę wykonać niektóre prace niemal od podstaw - ale cały czas działam - na zdjęciu nowy posterunek SBL na odcinku Ligowiec - Kobylnica (sieć trakcyjna też zostanie zmodernizowana do prędkości 160 km/h)
Felix:
Serio nie widzę sensu poprawiać co chwila jakiejś budowanej scenerii na stan aktualny a na jakis określony okres,bo nigdy tego nie skończysz poprawiać. Sam buduje scenerie i trzymie się stanu na lata 2010-2013 przed remontami w latach późniejszych , żeby to ogarnac. Kiedyś na bazie tego co się stworzy w jednej wersji , można zrobić scenerie w stanie po rewitalizacji/modernizacji bo na pewno jest łatwiej niż robiąc całkiem od podstaw.
Gagarinowiec:
Owszem ale ponieważ jest to sceneria realistyczna to chcę aby była aktualna. To tylko drobne modyfikacje ale są też rzeczy które muszę wprowadzić od podstaw :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej