Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Linia 353 Poznań Wschód - Gniezno

(1/6) > >>

Gagarinowiec:
Witam serdecznie :)

Od 2 lat pracuję nad scenerią realistyczną Poznań Wschód - Gniezno która jest częścią Linii 353 Poznań Wschód - Skandawa.
Postanowiłem w końcu opublikować na forum postęp prac - oczywiście jest jeszcze bardzo dużo rzeczy do zrobienia.

Najbardziej pożądanym elementem byłoby wymodelowanie realnych budynków otoczenia niniejszej linii - jeżeli ktoś ma takie umiejętności to prosiłbym o pomoc  :)
Jeżeli chodzi o resztę rzeczy to jakoś do tej pory radziłem sobie sam -choć to bardzo czasochłonny proces.

Publikuję parę screenów stacji Poznań Wschód

wołodyjowskiIC:
Tak z ciekawości spytam jakie prędkości szlakowe będą na tej linii?

szogun:
Szlak jest po modernizacji, chyba na całości jest 120+, przynajmniej KW jeździ tam 130. Swoją drogą, powodzenia, zapowiada się *** dobrze ;)

Prosiłbym o używanie trochę łagodniejszych słów ;)
jakubg1

Balaclava:
Będzie na tej trasie jakiś profil pionowy? Naprawdę mi się podoba, świetny dobór tekstur :) Powodzenia!

Gagarinowiec:
Po modernizacji trasy (która w zasadzie cały czas trwa ) prędkości szlakowe to w większości 150 km/h  i rzeczywiście pociągi relacji Gdynia - Wrocław osiągają takie prędkości dzięki lokomotywom Sprinter ale i nasze rodzime Elf`y rozpędzają się na odcinku Kobylnica - Pobiedziska - Lednogóra do takiej prędkości :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej