Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Linia053_Całkowo_zima
Balaclava:
Nastawni ze Świnoujścia nie ma w paczce moich nastawni, bo miałem problemy z dachem. Musisz ją dołączyć do paczki.
loko:
Plik errors w załączniku oraz pliki po częściowym prześwietleniu narzędziami Excelowymi.
MaciejM:
Te pliki mogę bez strachu wrzucić do paczki? Jakie zmiany tam zaszły? Z braków widzę jedynie to:
--- Cytuj ---Texture file missing: "linia053\zerniki_nast"
Texture file missing: "peronowe\#krawedz_zolty"
--- Koniec cytatu ---
Texture missing już uzupełniłem. Z kolei peronowe\#krawedz_zolty - ktoś w paczce zmienił nazwę tekstury peronowe/#krawedz_zolty na krawedz_zolty (bez #) i nie znajduje poprawnego pliku. Dlaczego # zostało usunięte? Nowe Exe już tego nie potrzebuje?
Kermit:
1. Debica Osiedle az sie prosi o nowe wiaty pomodernowe. Szkoda ze nie mamy zejsc z peronow.
2. Ta czcionka na tablicach jest taka meh, ale ze juz sa zrobione to sie nie czepiam. :P
3. Sa latarnie i wiaty to mozna dosmerfowac do nich te tabliczki z numerami torow. [sa montowane od boku]
4. W sumie to jedyne co to brakuje tylko nowych slupkow hekto, tylko je trzebaby wygenerowac na te rainstedowe zeby latwo podmienic.
5. Ewentualnie jeszcze moznaby przylepic do ktorychs budynkow na stacjach towarowych tabliczki z punktem handlowym albo ekspedycja towarowa.
BTW: Strasznie bezsensownie zaladowany jest ten kontenerowiec z traxxem. :P
MaciejM:
Zapomniałem o tych wiatach, już dodane ;) Jeżeli skład kontenerowca się nie podoba to poproszę coś ładniejszego (gotowy wpis SCN), tak wstawiłem jedynie prowizorycznie żeby tylko coś było wstawione.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej