Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Bałtyk

<< < (19/70) > >>

defiler:

--- Cytat: "Mariusz1970" ---Przede wszystkim chciałbym wiedzieć, czy Bałtyk jest skończony. Kiedyś miałem wersję tej trasy, ale dużo w niej brakowało. Programik taki mam, ale muszę go troche zmodyfikować, gdyż ten mój wypisywał mi pliki, których nie miałem w mojej paczce, a które są używane w danej scenerii. Trzeba zlikwidować pierwszy warunek. Programik nie tylko wypisywał z inc, ale wypisywał potrzebne *.scn, *.t3d, *.inc, *.jpg itd..
defiler jest problem, bo jak go używać, to wiem tylko ja (coś o tym wiesz). Dlatego proponuje, aby przesłać do Ciebie te foldery Mateu oprócz Dynamic do Ciebie, podeśle Ci ten programik, powiem jak go obsłużyć. Dalej już wiadomo jakie będą działania.
--- Koniec cytatu ---

Ok. Wiec Mateu spakuj swojego symka z wylaczeniem ...\PKP\DYNAMIC\... i podrzuc mi, jezeli mozesz. Zrobimy tak jak w/napisał Mariusz.

darek71wrc:
I się chyba na obietnicach skończy ten Bałtyk, miało być lepiej ,a wyszło jak zawsze :(

defiler:
Puki co, czekamy na jakis odzew ze strony Mateu.

Mati_17:

--- Cytuj ---a co tam masz oprocz EU07 Barta ?
--- Koniec cytatu ---

Bardzo ładna jest ta wersja EU07, jest to wersja jeszcze testowana, czy można ja już pobrać, oraz czy jest możliwośc wrzucenia jej do starej wersji symulatora ?

defiler:
No Mateu ... cos ucichles jak myszka... co jest grane ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej