Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Bałtyk
Mauryk:
Witam,mam pyt. Skąd mógłbym pobrać tą traskę z tego co wiem, jest ona udostępniona betatesterom,(czy jakoś tak:P)Czy ja (nie jestem betatesterem)mógłbym się dowiedzieć skad ją pobrać?Jest mi potrzebna do Virtual'a.
Mariusz W.:
Mauryk, jak tak bedziesz gadal, to zwyczajnie Cie nie ujme w grafiku! Nie bedzie Ci ona potrzebna, juz ja sie o to postaram by nie przydzielac tras z Bugs dla tych co nie maja dostepu!
Mauryk:
dziękuję, poprostu pytam, żeby potem nei było że czegoś nie mam!Widzę że tu nawet nei mozna się odezwać, ale cóż, moim zdaniem to forum jest też z myślą o tym że jak ktoś ma pyt. i wątpliwości to mozę sie tu odezwać i dostać odpowiedź.
POZDRAWIAM
Cesky Kretek:
No tak, ale nie wolno rozdawać niczego z tamtego działu, osobom nie należącym do grupy Betatesterów. Ktoś już nawet pisał do mnie PW w stylu: "Możesz mi wysłać coś, co nie jest dostępne na forum..." etc.
Takie jest zarządzenie i koniec kropka.
Tomek6996:
Zgadzam sie z toba calkowicie, tylko jest jedno ale. Dostac sie do grupy betatesterow praktycznie chyba juz jest niemozliwe. Na pewno przez ostatnie pol roku a moze i dluzej nikt nowy tam sie nie pojawil. Z reszta ta sprawa wyplywa juz poraz kolejny i odezwu ze strony szefow tej grupy nie widac.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej