Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Bałtyk

<< < (67/70) > >>

Helmutt:

--- Cytat: "eu07-007" ---mam problem,podejrzewam wine exe

Symulator mam zainstalowany na paczce mariusza.Chce uruchomić misje z EP08 to mi się pojawia błąd że nie może wczytać wagonu Res a przecież ten wagon mam poprawnie zainstalowany i w odpowiednim katalogu
--- Koniec cytatu ---

Cos rzeczywiście z tymi wagonami jest nie tak, może nie z wagonami samymi, ale z ich wpisami w scn "bałtyk". Pozamieniałem je na inne i gra.

EP07-1057:

--- Cytat: "Mariusz1970" ---Nie wiem ja Ty odpalasz MaSzynę na tym linkusie, ale jeżeli masz nobody, to nie powinien ten skład z nobody wyświetlać się w start.exe, chyba że odpalasz eu07.exe bez start.exe, tylko z parametrami np. poprzez plik wsadowy.
--- Koniec cytatu ---

Odpalenie masyzny na linuxie to to samo co wpisanie w windowsowym dos-ie komendy tyle że w linuksowym oknei zwanym konsolą wpisuje się 2 główne parametry -s trasa.scn i -v pojazd Ale tak czy inaczej pojazd musi być wpisany odpowiednio w pliku scn tak jak w windowsie więc na to niema reguły.To moje nie dopatrzenie dlatego Przeparszam wszystkich za zamieszanie

Natomiast chciałem zapytać kiedy dostaje wolną droge w misji z EP08 bo czekam czekam i EU07-424 na mnie wjezdza;/

Lizard:
Witam,
przepraszam, że zawracam głowę, ale mam pewien problem z Bałtykiem... Pojawia się taki error, a następnie symek wykrzacza się

screen:

Czego mi brakuje/ co muszę zrobić aby trasa zaczęła działać?

z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam

P.S Mam paczkę Mariusz- Defiler

Krzysiek626:
Brakuje Ci wagonów res. Są do pobrania na stronie kolegi @Queueda

Lizard:
Wagony już zassałem, mam jeszcze małą prośbę z racji chyba uszkodzonego pliku info. w środku- czy ktoś mógłby podać wpis do dynamic.dat dla tych wagonów?

pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej