Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Bałtyk
Krzysiek626:
Nie mam spadku fps choć stały nie jest. W przypadku freefly też nic nie zauważyłem. Słowo komentarza do screena:
tekstura toru skręcającego w lewo:
Rail_screw_rused1 4 grass2.bmp 0.2 0.5 1.1
tekstura toru po którym jedziemy:
Rail_screw_used2 4 TpD-oil2.tex 0.2 0.5 1.1
Nawet jeśli zdarza się drastyczny spadek fps w tym jednym konkretnym miejscu to przyczynę upatrywałbym w konfiguracji komputera. Bardzo wiele programów masz w autostarcie tak wynika z paska zadań. To ogranicza ilośc pamięci ram dostępnej dla aktualnie wykonywanych programów. Podejrzewam żeTwój dysk dokonuje zapis/odczyt do/z pamięci swap ( z braku pamięci fizycznej ) czego efektem jest spadek fps.
gdyby teksury lewego toru komuś brakowało to jest tu:
http://mamut.mysza.eu.org/~krzysiek626/grass2.rar
pzdr.
MuNiO:
znalazlem jeszcze jeden bug :
misja z SM31 - po zamianie na inny lok : SM03,SM42 lub SP45 i dojechaniu do tarczy zaporowej symek wykaszania sie
Krzysiek626:
--- Cytat: "MuNiO" ---znalazlem jeszcze jeden bug :
misja z SM31 - po zamianie na inny lok : SM03,SM42 lub SP45 i dojechaniu do tarczy zaporowej symek wykaszania sie
--- Koniec cytatu ---
Do której tarczy zaporowej? screena poproszę. I co to znaczy się wykaszania, komunikat proszę. SM03 ktoś próbował i nie miał problemu, SM42 sypała się już w kilku trasach ( np. linia 546, to z lokiem jest coś nie tak). SP45 nie ma do jazdy więc .....? A jeśli masz takie cudo jak SP45 to podziel się z innymi!
Ja mam bug jak wklejam PT47 ;))
programista:
SP45 , poprosze o loka :D . Masz na mysli ta kabine Su 45 przerobiana z ET22 ?? kabina ta jest badziewna i tyle sciagnij se kabine mkaczego z testu . I jest to kabina samego SU45 .
defiler:
Z tym, ze nie do konca :>
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej