Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Bałtyk
Macianty:
SUPER trasa! :) pięknie zrobiona okolica i ogólnie bajer :) w misji ze SM31 po zapięciu res-ów i gags-ów, odstawieniu ich na tor i podjechaniu luzem do semafora mam czekać aż przyjedzie kibelek, niestety przynajmniej u mnie jest tak, że kibel na stacji przed tą gdzie odbywają się manewry dostaje czerwone światło i tam stoi. Tylko u mnie tak jest czy u innych też?
pzdr.
Krzysiek626:
--- Cytat: "Macianty" ---SUPER trasa! :) pięknie zrobiona okolica i ogólnie bajer :) w misji ze SM31 po zapięciu res-ów i gags-ów, odstawieniu ich na tor i podjechaniu luzem do semafora mam czekać aż przyjedzie kibelek, niestety przynajmniej u mnie jest tak, że kibel na stacji przed tą gdzie odbywają się manewry dostaje czerwone światło i tam stoi. Tylko u mnie tak jest czy u innych też?
pzdr.
--- Koniec cytatu ---
A jakie ty miałeś światło po podjechaniu do semka? dostajesz ms2 i jedziesz do następnego semka i na nim wracamy.
Macianty:
ja pod podjechaniu luzem do semafora miałem cały czas S1, i kibel miał S1, i wszystko stało dobre 7 minut aż w końcu zrezygnowałem :)
programista:
U mnie nie było problemu . Krzysztof dobra robota .
danielek:
u mnie w misji z SM31 kibelek wjeżdża mi na odpięte wagony
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej