Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Bałtyk

<< < (41/70) > >>

Macianty:
SUPER trasa! :) pięknie zrobiona okolica i ogólnie bajer :) w misji ze SM31 po zapięciu res-ów i gags-ów, odstawieniu ich na tor i podjechaniu luzem do semafora mam czekać aż przyjedzie kibelek, niestety przynajmniej u mnie jest tak, że kibel na stacji przed tą gdzie odbywają się manewry dostaje czerwone światło i tam stoi. Tylko u mnie tak jest czy u innych też?
pzdr.

Krzysiek626:

--- Cytat: "Macianty" ---SUPER trasa! :) pięknie zrobiona okolica i ogólnie bajer :) w misji ze SM31 po zapięciu res-ów i gags-ów, odstawieniu ich na tor i podjechaniu luzem do semafora mam czekać aż przyjedzie kibelek, niestety przynajmniej u mnie jest tak, że kibel na stacji przed tą gdzie odbywają się manewry dostaje czerwone światło i tam stoi. Tylko u mnie tak jest czy u innych też?
pzdr.
--- Koniec cytatu ---

A jakie ty miałeś światło po podjechaniu do semka? dostajesz ms2 i jedziesz do następnego semka i na nim wracamy.

Macianty:
ja pod podjechaniu luzem do semafora miałem cały czas S1, i kibel miał S1, i wszystko stało dobre 7 minut aż w końcu zrezygnowałem :)

programista:
U mnie nie było problemu . Krzysztof dobra robota .

danielek:
u  mnie  w  misji  z  SM31  kibelek  wjeżdża  mi  na  odpięte  wagony

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej