Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Bałtyk

<< < (31/70) > >>

oko:
Sama sceneria jest super. ET 22 mam "skasowana" jak w oryginale. No cóż coś wymyśle;] Dobra robota ;]

andrev1989:
Świetna sceneria, jeszcze te mosty, no cud na torach;)

Jest niestety jeden malutki błądzik, przy misji z kibelkiem, podczas wjazdu do stacji Bałtyk Miasto miałem podany wjazd na stację z max. szybkością, następnie S1, gdy dojeżdżałem już do tego semafora światło nagle zmieniło się na S1, musiałem dać po nagłym, ale już nie wyhamowałem niestety. Patrzę dalej, a tam światło, które miało pokazywać S1, to dalsze zmieniło się na S2, więc światła na semaforach zmieniły się za szybko.

Kolejnyą kwestią jest brak wskaźników prędkości szlakowej, musze przyznać, że w misji z kibelkiem napewno takie wskaźniki by się przydały, ale mimo tego sceneria i tak jest świetna.

Tomek6996:
No wlasnie tez to zuwazylem, w misji z kibelkiem jest zielone , tylko ze po czasie wskakuje czerwone. Nagle bedac pare metrow przed semaforem z pieknej zieleni zrobila sie hamujaca czerwien. Dalej misja przebega juz normalnie.

uetam:

--- Cytat: "Tomek6996" ---No wlasnie tez to zuwazylem, w misji z kibelkiem jest zielone , tylko ze po czasie wskakuje czerwone. Nagle bedac pare metrow przed semaforem z pieknej zieleni zrobila sie hamujaca czerwien. Dalej misja przebega juz normalnie.
--- Koniec cytatu ---

Zwarcie poszlo :D Potem powinien podac sie Sz z powodu Pwl to by bylo bardziej realistycznie :)

Dodano po 3 minutach:

--- Cytat: "Krzysiek626" ---[
Za przechyłki chwalimy autorów. Myślę że tory położył @Slimson, jeśli się mylę proszę mnie poprawić.
--- Koniec cytatu ---

Z tymi torami to byla taka checa, ze mielismy ze Slimsonem podczas tworzenia Baltyku takie exe, na ktorym te przechylki dzialy prawie normalnie...

--- Cytuj ---
dzięki, ale podziękowania to należą się autorom trasy!

Nam udało się to jedynie udostępnić.

--- Koniec cytatu ---

I tak wlozyles w to duzo pracy, no i uznanie za to, ze Ci sie chcialo z tym babrac :)

Eryś:
Witam.
A ja mam taką uwagę. Z tego co mi wiadomo to przy Vmax 160km/h zostosuje sie sbl 4-stawną a tutaj mamy 3-stawną .
Pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej