Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Bałtyk

<< < (30/70) > >>

AIR:
a możecie zdradzić z jakim projektem chcecie łączyć Bałtyk ?
w/g mnie pasowałoby z linią 546 bo trasy te mają podobny wspaniały klimat :)

defiler:
a moze calkowo ? ;-)

Dojezdzamy do linii niezelektryfikowanej pociagiem prowadzonym przez EU07 i podjezdza po nas np. SM42 albo ST44 i ciagnie dalej :)

Pzdr

cmst-POZNAN:
Ktos ma problemy z trasa?U mnie chodzi bez problemow!!!Dzieki za prace wlozona przez krzyska626!

tokarekdawid:
No i ja się wypowiem. Traska świetna, lecz ja mam małe uwagi:
1.Na szlaku, gdzie są łączenia torów kabiny przeskakują w inne miejsce, przesuwają się o kawałek.
2.Trochę nie podoba mi się misja z EU07, gdzie wjeżdżamy na Sz wprost na EP08. Jak jechać z powrotem? Wagonami do przodu?

Poza tym, ładnie wykonane przechyłki. i świetnie pociągnięty nowy odcinek. jaka tam jest szlakowa?

Krzysiek626:

--- Cytat: "tokarekdawid" ---No i ja się wypowiem. Traska świetna, lecz ja mam małe uwagi:
1.Na szlaku, gdzie są łączenia torów kabiny przeskakują w inne miejsce, przesuwają się o kawałek.
2.Trochę nie podoba mi się misja z EU07, gdzie wjeżdżamy na Sz wprost na EP08. Jak jechać z powrotem? Wagonami do przodu?

Poza tym, ładnie wykonane przechyłki. i świetnie pociągnięty nowy odcinek. jaka tam jest szlakowa?
--- Koniec cytatu ---

1. Co to są łączenia torów? Można zaryzykować że tory w Maszynie są bezstykowo układane. Bujanie kabiny jest na miejscu, tyle że może tnie się więc stąd problem.
2.Do Alakowic jedziemy lokiem bez wagonów. Napisałem że EU07 wjeżdżamy na peron w alakowicach, podczepiamy się do EP08 z wagonami.  Zmieniamy kabinę widzimy s2 semku i wracamy do Bałtyk Miasto.
Szlakowa Bałtyk - Alakowice 160km.
Za przechyłki chwalimy autorów. Myślę że tory położył @Slimson, jeśli się mylę proszę mnie poprawić.

I jeszcze cytat:

--- Cytuj ---Ktos ma problemy z trasa?U mnie chodzi bez problemow!!!Dzieki za prace wlozona przez krzyska626!
--- Koniec cytatu ---

dzięki, ale podziękowania to należą się autorom trasy!

Nam udało się to jedynie udostępnić.
Mam nadzieję że nie jest to ostatnie, co udało się zrobić i udostępnić w tej scenerii.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej