Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Bałtyk
defiler:
--- Cytat: "Mateu" ---do tego padl mi znow dysk z symkiem...
--- Koniec cytatu ---
Hahahahahahahh ROTFLMAO :) Nudne sie robia te Wasze zalosne wymowki... Ja chcialem z pomoca Mariusza wyciagnac trase z Twojego symka, zeby kazdy sobie mogl na niej posmigac. Czekalem, pisalem PW... i nic. Teraz jak czytam Twoj powyszy post, uznalem, ze jestes niepowazny i nie ma sensu z Toba w ogole rozmawiac. To tyle. :D
EDIT: No chyba, ze robisz sobie jaja, wtedy zwracam honor ;>
darek71wrc:
Następnemu padł dysk !! to się robi już żałosne ktoś sie pochwali trasą a potem mu dyski padają ........... Tragedia .
defiler:
UWAGA!
Jezeli znajdzie sie jakas osoba, ktora podjelaby sie ukonczenia scenerii "Bałtyk" i jednoczesnie autor nie bedzie mial nic przeciwko, wtedy wraz z Mariuszem wyciagniemy wszystkie potrzebne pliki, spakujemy i udostepnimy. [/color]
Mamy tu na mysli tylko powaznych ludzi, ktorzy maja troche pojecia o architekturze tras.
Pzdr
Dodano po 2 minutach:
--- Cytat: "darek71wrc" ---Następnemu padł dysk !! to się robi już żałosne ktoś sie pochwali trasą a potem mu dyski padają ........... Tragedia .
--- Koniec cytatu ---
Ja sie boje ze mi zaraz tez padnie dysk, po tym co napisalem przed chwila :)))
Mariusz1970:
Chyba defiler się pospieszyłeś z wyciągniećiem tych plików, bo program trzeba troche zmienić, a mi móżg się zaczyna psuć i nie dam rady go przerobić. Z każdą sekundą na klastrach mojego mózgu pojawiają się bad-sektory. Chyba się od kogoś zaraziłem.
defiler:
Toz to epidemia panuje na tym forum hehe :)
a tak na powaznie, Mariusz, jezeli znajdzie sie śmiałek, o ktorym mowa wyzej, to wtedy wszystko w Twoich rekach ( stworzenie narzedzia ). Reszte zrobie ja. Powinienem jeszcze chyba dopisac, ze nic nie obiecujemy ? ;)
Pzdr
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej