Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator

MaSzyna w Unity3D

<< < (20/21) > >>

jakol112:
 Od dłuższego czasu śledzę ten projekt i postanowiłem podzielić się ze światem swoją opinią. Bez owijania w tak zwaną bawełnę nie zamieniłbym przyjemności jazdy, możliwości obserwowania zachowań przyrządów pomiarowych, (możliwie) realistycznych charakterystyk na taką może i ładną, moim zdaniem "cukierkową", przepełnioną rozbłyskami, cieniami grafikę. Prawdą jest, że MaSzyna może niektórych odrzucić swoimi walorami graficznymi ale moim zdaniem czyni to ją produktem ekhm... dla koneserów i "tych co się znają".
 Mimo wszystko z ciekawością i podziwem obserwuję rozwój tego projektu oraz mam szczerą nadzieję, że będzie miał on pewien pozytywny wpływ na kierunek rozwoju symulatora :)

MasterMati:
To jest problem doboru tekstur, a nie doboru efektów, które i tak każdy będzie sam sobie ustawiał.

Krzysiek626:
Nie zgodzę się, na Twojej prezentacji filmowej zaobserwowałem efekty cienia lasu na peronie i poruszającego się składu. Efekt wizualny jest zabójczy, nie do uzyskania żadną teksturą w MaSzynie. Ale spokojnie, "otake" efekty upominałem się już 5 lat temu i nadal drążę temat. Tym razem układy są partnerskie.

Tadek40:
A ten niby EU07 w unity bedzie gdzieś do ściągnięcia? I czy będzie za darmo czy płatne?

Sawi:
Jaki EU07?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej