Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator

MaSzyna w Unity3D

<< < (16/21) > >>

MasterMati:
Screeny:
Screeny o wadze >250 KB wrzuć na nasz upload - http://eu07.pl/upload/ | @macius5991

Piotr93:
Takie techniczne pytanie, czy w razie gdyby projekt został zrealizowany i w ogóle, nie byłoby problemów z wydajnością na rożnych komputerach? Jak to bywa aktualnie w Train Driver 2.

CX MANIAK:
Witam.
 Obawiam się niestety, że gdybyś uruchomił na Unity np. Całkowo V2 z zaimplementowaną pełną fizyką pojazdów, to gtx 1060 z prockiem i7 byłoby mało. Szukałem jakiś czas temu informacji na temat silników graficznych i niestety Unity jest jednym z najbardziej wymagajacych sprzętowo. A kupowanie nowego kompa za 10 tysi, po to żeby pobawić się w symulator to jak dla mnie bezsens.
Pozdrawiam i powodzenia.

Piotr93:
Tak jak myślałem, maszyna i komputer nasa, niestety jak piszesz nie każdego stać na nowy komputer za 6tyś a obecna wersja maszyny wraz z konwersją na C++ juz i tak dużo poprawia wydajność i grafikę. Jedyne czym jesteśmy w dole to opcja multiplayer, miejmy nadzieje że to się rozwinie.

kacp3r:

--- Cytat: MasterMati w 18 Kwietnia 2017, 22:35:15 ---Postanowiłem samemu zrobić symulator i na nim zarobić, ale zaraz.

--- Koniec cytatu ---

Rozumiem, że wszystkie modele są Twojego autorstwa a jeśli nie to autorzy wyrazili zgodę na komercyjne wykorzystanie?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej