Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Pociąg do klasyki, sceneria kraków nh/głowny/i inne w krk

(1/4) > >>

Krakowiak:
Witam. Jako iż powstała sceneria łódź, to może czas na Kraków? Myślałem  nad stworzeniem trasy pociągu turystycznego realnego, który kursował bodaj 2 razy w te wakacje. Zdjęcia budynków i innych obiektów to nie problem. Niestety jest jedno ale, Kraków Główny z układem torowiska było by ciężko, gdyż tam jest bardzo gęsto ułożone torowisko. Ogółem mówiąc bez pomocy się nie obejdzie, a tej scenerii w przyszłości mogło by wyniknąć coś dużego. Bądź stworzenie samego Płaszowa i okolic nie byłoby głupie choćby to manewrów.
Wiadomość raportowana. Poprawiłem interpunkcję. Było tyle dziwnych błędów, że mi się nawet kolorować nie chciało. Zwracaj na to uwagę. | @Stele

Krzysiek626:
Jestem przeciwny, proponuje dokonczyc scenerie Łódź (nazwy miast piszemy z duzej litery), chodzi o Kaliska. Proponuje tez douczyc sie poprawnej pisowni, interpunkcji i gramatyki. Inaczej nie widze mozliwosci wspolpracy. Watpie tez, abys sam mogl w czymkolwiek pomoc.

Balaclava:
Kaliska powstawała przez dobre 10 lat. Nie chcę negować, że tobie się nie uda, ale masz jakiekolwiek pojęcie na temat budowania scenerii, struktury plików .scn? Podejść do budowania scenerii zawierającej Kraków było przynajmniej kilka. A żadnej z nich jak nie było, tak nie ma.

dymus:
Słabo szukasz na forum: http://eu07.pl/forum/index.php/topic,13365.msg340559.html#msg340559
Tory są. Sieci też trochę jest, nie wszędzie, ale trochę jest. Zrób zdjęcia budynków, inych obiektów itp. to pogadamy.

--- Cytuj ---Podejść do budowania scenerii zawierającej Kraków było przynajmniej kilka. A żadnej z nich jak nie było, tak nie ma
--- Koniec cytatu ---
Na moim dysku jest i w MaSzynie ma się dobrze, więc dementuje te plotki :P W bardzo wolnych chwilach przerabiam tam pewne rzeczy.

--- Cytuj ---zdjęcia budynków i innych zdjec to nie problem
--- Koniec cytatu ---
Naprawdę? Odnoszę wrażenie (może mylne) że z tym jest największy problem.

--- Cytuj ---Bądz stworzenie samego płaszowa i okolic nie byłoby, głupie choćby to manewrów
--- Koniec cytatu ---
To jest akurat zrobione, tory+sieć.

Krzysiek626:
Nie ma się co czarować, pierwszy post w tamtym wątku właśnie obchodził 7 rocznicę, a ostatni napisano w 2013r. Mając doświadczenia z Kaliską, ze scenerią Huntera i... wielu innymi projektami, nie widzę możliwości skończenia zaczętych projektów. Do tego traktuje post @Krakowiaka, jako życzeniowy. Nie potrafię uwierzyć, że ktoś z taką gramatyką sam jest w stanie znacząco pomóc/ zrobić. Na początku zapytam, jakim aparatem fotograficznym kolega dysponuje?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej