Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

EP09 Specjal Pack

<< < (2/6) > >>

Cesky Kretek:

--- Cytat: Patryk Farana w 23 Października 2016, 11:14:39 ---W tej EP09 zrób coś z tymi żaluzjami, świecą się jak psu jajca i zbytnio w ogólnym kształcie nie pasuje do tego malowania

--- Koniec cytatu ---
Takie są w oryginale i nic nie poradzę że Tobie to nie pasuje do takiego malowania. Trochę je przyciemnię.

--- Cytat: Patryk Farana w 23 Października 2016, 11:14:39 ---do tego dodał bym cienie pod żaliuzje, bo trochę to "paintowo" i nie estetycznie wygląda.

--- Koniec cytatu ---
Cienie będę dodawał na końcu już pod wszystkie bo muszę wymierzyć gdzie na modelu znajdują się te żaluzje.

--- Cytat: Mich Stefan w 23 Października 2016, 12:19:26 ---Jeszcze reflektory nie pasują do tej EP09.

--- Koniec cytatu ---
Pobieżnie patrząc wydawały mi się takie same (nie znam się zbytnio na podtypach lokomotyw), skoro mówicie że jest inaczej to będę to starał się naprawić. Rozumiem że lampy wg tego zdjęcia są ok: http://s3.flog.pl/media/foto/4795663_ep09009.jpg ?

matek123:
Może to pomoże. :)

Cesky Kretek:
Yep, na pewno pomoże. Miałem zamiar zrobić podobnego screena z symulacji i na jego podstawie dodawać, ale dzięki. :)

Cesky Kretek:
Poprawione żaluzje (na razie bez cieni). Dodałem 2 robocze screeny z postępów prac nad EP09-006 w malowaniu Złotego Pociągu.

MR6:
Czas dostać złotą łopatę i nieco odkopać a, zarazem przypomnieć ten juz nie oszukujmy się skisły temat. Będę przygotywał ep09 020 w okleinie open air i mam propozycje zeby dołączyć ją do tej paczki, dlatego muszę wiedzieć na jakim etapie stoi projekt.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej