Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu
Delanuay Mesh
tommik:
Mam problem: używam gmax, mam zrobiony teren, a po wciśnięciu Delanuay Mesh nie otrzymuję siatki trójkątów, którą muszę oteksturować.
Pojawia się Make i Import. Po wybraniu Make nic się nie dzieje, a po wyborze Import wyskakuje błąd.
Help.
Quark-t:
NIe wiem jak w gmaxowskich skryptach, ale w skryptach do 3dmaxa brakuje pliku dll. Na szczecie plik ten znajduje sie w MaSzynie. Jest to cc3250mt.dll przy czym po skopiowaniu go do katalogu ze skryptami musisz zmienic nazwe na cc3250.dll jeżeli dobrze pamiętam.
Nie wiem czy to pomoże, ale może :]
Zakładam też, że zaznaczasz cały teren z torami itp :] i dopiero dajesz delanuay.
tommik:
--- Cytat: "Quark-t" ---NIe wiem jak w gmaxowskich skryptach, ale w skryptach do 3dmaxa brakuje pliku dll. Na szczecie plik ten znajduje sie w MaSzynie. Jest to cc3250mt.dll przy czym po skopiowaniu go do katalogu ze skryptami musisz zmienic nazwe na cc3250.dll jeżeli dobrze pamiętam.
Nie wiem czy to pomoże, ale może :]
Zakładam też, że zaznaczasz cały teren z torami itp :] i dopiero dajesz delanuay.
--- Koniec cytatu ---
Nie pomogło (już wcześniej próbowałem).
Oczywiście wszystko zaznaczam.
Doszukałem się także, że gmaxie trzeba zrobić to inaczej niż w 3dmax, ale nie znalazłem jak.
Dzięki za odpowiedź.
Help.
Speed:
Zaznaczac nalezy TYLKO linie nalezące do siatki a nie calosc, mozliwe ze dlatego własnie nie działa Delanuay Mesh.
tommik:
--- Cytat: "Speed" ---Zaznaczac nalezy TYLKO linie nalezące do siatki a nie calosc, mozliwe ze dlatego własnie nie działa Delanuay Mesh.
--- Koniec cytatu ---
Dzięki, ale też już tego próbowałem, ale i tak mi nie działa.
Co robić?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej