Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Exe - konwersja na C++

<< < (632/637) > >>

Stele:
Było na num6. Jeśli jest tak samo jak w lokomotywie, to powinno być pod num4 w widoku zewnętrznym.

firleju:
Zrobiłem dzisiaj przerzucenie zmian @tmj ja mastera na repo głównym na githubie i zsynchronizowałem zmiany z gitem na eu07.

tmj:

--- Cytat: Stele w 31 Lipca 2017, 12:03:32 ---Było na num6. Jeśli jest tak samo jak w lokomotywie, to powinno być pod num4 w widoku zewnętrznym.

--- Koniec cytatu ---
Tak, funkcja jest bez zmian tylko jest teraz pod Num4, tak jak odluzniacz w kabinie.

CX MANIAK:
Witam.
 Sprawdziłem jeszcze raz na TD, exe najnowsze. Niestety Num4 poszczególnych wagonów nie luzuje. Działa tylko na pojazd który obsadzamy. Właśnie dlatego pytam o tę funkcje, wcześniej sprawdziłem wszelkie kombinacje klawiszy, jakie mi do głowy przyszły. Byłbym zapomniał, działa tylko sterowanie hamulcem ręcznym mechanicznym ( Ctrl+1 zahamowany, Ctrl+7 odhamowany).

tmj:
Zapomnialem, ta funkcja dzialala kiedy po zmianach sterowania w widoku zewnetrznym nie bylo sterowania pojazdem obsadzonym. Poniewaz zgloszono zapotrzebowanie by w widoku z zewnatrz komendy byly nadal przekazywane do pojazdu obsadzonego, teraz sa, lacznie z odluzniaczem. Mam watpliwosci czy przy stanie obecnym jest duzy sens w kolejnej zmianie, bo znajac zycie natychmiast komus zacznie z kolei przeszkadzac ze nie moze 'zdalnie' odluznic lokomotywy bez oddalenia sie na min.50 metrow od wagonow? ;s

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej