Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Exe - konwersja na C++

<< < (614/637) > >>

mk1991:
Tak na próbę zrobiłem wpisy dla przełączników przetwornicy, sprężarki i pantografów dla ET22.
compressor_sw: { sw-sprezarka rot 0.2 0 0.2 soundinc: 20786_ET22_switch_compressor.wav, sounddec: 20786_ET22_switch_compressor.wav }
converter_sw: { sw-przetwornica rot 0.2 0 0.2 soundinc: 20786_ET22_switch_converter.wav, sounddec: 20786_ET22_switch_converter.wav }
pantfront_sw: { sw-pant1 rot 0.2 0 0.2 soundinc: 20786_ET22_panto_switch.wav, sounddec: 20786_ET22_panto_up_switch2.wav }
pantfrontoff_sw: { grzybpanta mov -0.003 0 0.2 soundinc: 20786_ET22_switch_panto_down.wav, sounddec: 20786_ET22_switch_panto_down.wav }
pantrear_sw: { sw-pant2 rot 0.2 0 0.2  soundinc: 20786_ET22_panto_switch.wav, sounddec: 20786_ET22_panto_up_switch2.wav }
pantrearoff_sw: { grzybpantb mov -0.003 0 0.2 soundinc: 20786_ET22_switch_panto_down.wav, sounddec: 20786_ET22_switch_panto_down.wav }

Pytanie czego dotyczą podwójne wpisy dla pantografów? Pytam, żeby dobrze to opracować. Czy jest jakaś różnica wpisu przełączników bistabilnych od normalnych?
PS. Tak chodzi o to, bym wiedział jaki przełącznik czy inny element nagrywasz. do nagrania smartfonem zalecam program Auphonic. Najlepiej wybrać dolny mikrofon, bo najlepiej przenosi. Podczas nagrywania dobrze by było żeby zachować ciszę i nie manipulować przy rejestratorze. Najlepiej trzymać go o ile to możliwe w nieruchomej ręce. Dobrze by było nie mieć na sobie szeleszczącej odzieży, tak aby nic nie przeszkadzało. Dźwięki takie jak grzybki, nastawnik, bocznik, nawrotnik nagrywać bez pośpiechu tak bym miał zapas czasu do wycinania.

miko22:
Ok, nagram kilka rzeczy, prześlę Ci na PW i jak uznasz, że może być, to nagram resztę. Ale tak jak pisałem, dopiero w przyszłym tygodniu będę miał warunki do nagrywania.

mk1991:
Dobrze. Na razie dla próby udźwiękawiam byka i siódemki. Przy okazji dokonuję poprawek edycyjnych w dźwiękach. Inna rzecz, że do puki jest to w fazie opracowywania dźwiękowego, dobrze by było zrobić przełączanie się po między trybami zaawansowanego udźwiękowienia i podstawowego tak żeby inni mogli spokojnie testować inne usprawnienia exe.

jakol112:
 Hmmm no cośtam nagrałem... Nie wiem czy dobrze - niech wypowiedzą się dźwiękowcy. Myślę, że coś się z tego wyskubie.

http://eu07.pl/userfiles/21101/priv-laczniki.7z

youBy:
Czy przy okazji byłaby możliwość dodania dźwięku przejścia między określonymi pozycjami?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej