Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień

Zdjęcia teksturowe obiektów i terenów w pobliżu - "Zakopianka" i "Koniecpol"

<< < (2/3) > >>

klimczok_mk:
Semaforek może się przydać do sprawdzenia układu torowego stacji. Nie wiem czy iwan nie nagrał już przypadkiem filmu z przejazdu tą trasa, który byłby pomocny w pracy nad scenerią. A czy linia 99 nie była już prawie na ukończeniu?

ST44-003:

--- Cytat: klimczok_mk w 26 Grudnia 2016, 12:00:02 ---A czy linia 99 nie była już prawie na ukończeniu?

--- Koniec cytatu ---

@PEKAP milczy w tej sprawie od kilku lat. Nawet screeny zniknęły z fanpejdża. A więc można uznać, że projekt został porzucony, a ja nie zamierzam tracić czasu ani na czekanie na odpowiedź od autora, ani na to czy kiedykolwiek to wyda. Szczególnie, że linia przechodzi teraz remonty i dużo rzeczy znika. A chciałbym zrobić ją na stan przed wybudowaniem łącznic chociażby.

klimczok_mk:
A nie lepiej właśnie zrobić ją ze stanem faktycznym na teraz?

ST44-003:
Nie, bo tu chodzi właśnie o klimat tej linii. Jak na razie w planach jest odwzorowanie Zakopane - Chabówka. około 45 kilometrów, co da misje na około 1 godzinę trwania. Na warunki symulatora to wręcz idealny czas symulacji (rzadko kto ma czas pojeździć dłużej). Niestety problemem jest brak materiałów z odcinka. O ile Chabówkę i Zakopane da się zrobić w sumie już, o tyle pozostałe stacje już nie, bo brak zdjęć budynków. A z tego co widziałem ostatnio, Poronin na ten przykład zyskał budynek po remoncie i parę nowych rzeczy.
Względnie, mogę się jeszcze posiłkować zdjęciami z sieci. Jak już niejednokrotnie udowodniłem, jestem w stanie cuda zrobić nawet z jednego zdjęcia. W najbliższym czasie zaprezentuję efekt tak zrobionej tekstury, właśnie z 1 zdjęcia.

firleju:
Proszę, nie fiksuj się na charakterystycznych budynkach. W przypadku jakichkolwiek modernizacji budynki łatwo jest podmienić. Za to poprawianie profilu linii i terenu to oranie od nowa (patrz linia 61).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej