Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień
Lista pojazdów w okleinach, oraz "kończących" się schematów malowania/ unikatów.
jakubg1:
Y stoi razem z członem środkowym? 12 lat stał, to strasznie wyblakły musi być. Aż dziwne, że go nie pocięli, skoro nie ma on już żadnej przyszłości.
Poza tym istnieje jeszcze tylko jeden egzemplarz takiego szynobusu na świecie - w muzeum w Danii.
HeroPie312:
Śrokowy człon został raczej pocięty (nie jestem w 100% pewien) ale czołowe na pewno są zestawione razem i stoją. (info z 1 ręki od sprawdzonego człowieka). Nie wiem w jakim jest stanie bo tam aparatów ani nic nie można używać i strasznie tego pilnują w NWW.
Co do 134 ARP.. 002 dziś u mnie jeździ ale takie słońce, że zdjęcia na tekstury odpadają. Może we wtorek będzie lepiej (bo ma być pochmurno) + Może wyczaję obiegi na ten dzień.
jakubg1:
Po sprawdzeniu zdjęć satelitarnych na Geoportalu wygląda na to, że ten człon dalej tam stoi, tuż obok niespolonizowanego MR/MRD oraz innych sześciu jednostek tej serii.
HeroPie312:
Nie wykluczam. Na pewno stoją człony sterownicze - tak jak mówiłem. Może jak kiedyś tam będę, to obczaję.
Co do SA134 ARP.. 001 poszła do KD (nie wiem na ile), więc możnaby fotki zrobić na tekstury.
002 jeździ u mnie, mam bardziej podglądowe zdjęcia kabiny, bo słońce było. Dziś może jak spotkam to zrobię foty.
Edit1. SA134-002 obfocony.
RoboBatman:
Z okazji 25 rocznicy uruchomienia Głównego Centrum Sterowania niemiecką siecią kolejową ("Netzleitzentrale") we Frankfurcie nad Menem, DB Netze zaprezentowało jubileuszową okleinę na udostępnionej mu w tym celu lokomotywie spółki Railpool. Tym wozem jest Siemens Vectron AC 193 813.
Źródło informacji i zdjecia podglądowego: https://kurier-kolejowy.pl/aktualnosci/39858/lokomotywa-railpool-w-okolicznosciowej-okleinie-db-netze-poswieconej-25-leciu--netzleitzentrale.html?fbclid=IwAR2V2OhcDm8jqc05k_GXE9tSTn91aUSVjsYRzm-c1h289m4dslZxZgrFDI8
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej