Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu

Usprawnianie starego taboru

<< < (2/15) > >>

EP08_015:
u mnie na chomie masz latki naprawiajace zabytkowe pojazdy. Tylko nie zdziw sie ze kran nie syczy. Tu zapomniano juz o knorrach i ich udzwiekowieniu. Wiec masz ciche hamowanie.

Stele:
Pierwszy z brzegu nastawnik jest czwarty w hierarchii i wszyscy jego rodzice mają niewymnożoną skalę i obroty. Zaimportuj to do maxa i wymnażaj, wygeneruj e3d bez optymalizacji albo poszukaj plików @EP08, bo pewnie już to zrobił.

EP08_015:
No u mnie zabytki chodza ladnie. Fakt ze na hamulcach z et21 lub eu04. Lepsze to niz killowac sprawny pojazd.

guest23436:
Dobra dzięki, pobiorę od EP08 i temat do zamknięcia.

Dróżnik Wiór:
Temat stary, ale mam problem ze starym taborem, tyle że nieco inny niż powyżej. Nie z lokomotywą, a z wagonem. Jest misja Zwierzyniec_transport z podsyłem wraków lokomotyw. Zamierzałem wzbogacić ten skład o dwa ryflaki - złomki. Wykonałem ze zdjęć z sieci dwie tekstury tego wagonu w różnym stadium rozkładu. Mam problem ze sklejeniem rogu ryflaka w kolorze innym niż oliwkowy. Ten narożnik po jednej stronie wagonu ma pas o trzech kolorach. Po drugiej stronie jest pas biało zielony, tak samo psujący odbiór wizualny. Nie wiem jak to pokonać, więc mam pytanie, czy jest to możliwe, a jeśli tak, to jak się do tego dobrać.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej