Symulator EU07 (i nie tylko) > Screeny

MaSzyna Trailer?

<< < (2/7) > >>

ST44-003:

--- Cytat: Lelek w 29 Sierpnia 2016, 10:55:23 ---On Chomikuj account of user EP08_15 I have seen lot of interior models for various cars. Why we not use them?

--- Koniec cytatu ---
@Lelek, because the interior of the carriages 111A / 2A were transferred from Trainz Simulator probably only for private use @ EP08_015. Just as the interior of the wagon Bhp not have to have any link to the download.

@DanLi, natomiast mnie się filmik tylko częściowo podoba. Strasznie dużo nocnych (patrz ciemnch) scenerii wybrałeś, na których nic nie widać poza światłami i "oknami" wagonów. Ja bym zmienił na nieco mniej ciemne scenerie, ale również nocne ;)

Stele:
Bhp and 111/2a interiors are great. Bdhpumn we have their texture of too, but doesn't fit in our hull. Problem is, they were converted without permission.
A co do filmiku, to końcówki coś temu kibelkowi się przepaliły. :P

DanLi:
@Mariusz1970 Dziękuję bardzo! Cieszę się że się podoba. :)

@IXIAI Ah, I thought I forgot about something... Glad you like it!

@KrzysztofGliwice Dziękuję! Zoom robiłem na styl jak stoją na peronach i nagrywają odjazdy pociągów itp.

@Lelek As far as I'm aware, the official interior (edit: outside windows) for a loco is the EU07 one available in the downloads section. Bhp coach also has interior, but I haven't seen any download and its just there with the pack.

@ST44-003 Na początku + Zwierzyniec pokazałem w nocy, żeby było widać ze Maszyna ogarnia tez nocne scenerie tak jak i dzienne. Zauważyłem też że YouTube trochę przyciemniło filmik, po tym jak jeszcze rozjaśniłem w Premiere Pro.

@Stele Nawet nie zauważyłem ze końcówek nie ma... Ups ;)

endriuk21:
Witam! Tak jak już tutaj kolega wyżej wymienił, strasznie brak mi końcówek w En57. Poza tym myślę, że skoro to ma być film promujący, to przydałoby się choć na chwilkę umieścić coś z nowszego taboru, np.: traxa na sam koniec(ale to mój pogląd). Poza tym bardzo przyjemnie filmik się ogląda; nie potrafię się odnieść tylko do napisów.

RoboBatman:
Parę moich uwag co do filmiku. Mi też się trailer podoba. Ale może spojrzę na ten film z innej strony (może z bzdurnej, ale ostatnia afera (wróć: g**noburza) o licencję do ST43 by Patrykos mi o czymś przypomniała). Wiadomo, żeby nie było problemów z muzyką, ktoś musi mieć dowód na to, że muza w filmie jest jego autorstwa czyli stworzył ją sam i dał do filmu, albo ktoś dał podkład muzyczny do filmu za pozwoleniem. Żeby znowu ktoś nie wytoczył "g**noburzy" o licencję do nuty w filmiku: czy podkład muzyczny w tym trailerze jest twój kolego @DanLi, czy zapożyczyłeś od kogoś (za pozwoleniem/bez pozwolenia)? Chyba, że jest to muzyka na licencji CC (Creative Commons) z powszechnych baz czy to YouTube czy w internecie, to nie mam pytań. Dobrze w mojej opinii, że w opisie filmu jest podano autora i nazwę muzyczki. Dziękuję z góry za odpowiedź.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej