Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Trasa dla manewrów...
Wojtek M:
--- Cytat: "Mutopompka" ---Ja bym jeszcze zaproponował przetaczanie wagoników... (zrobić górkę rozrządową, coby je można było popchać i wagoniki by walily w koziołek oporowy ;P..
--- Koniec cytatu ---
Cześć wodzu, z mojego ukochanego miasta dzieciństwa.
Chyba nie widziałeś manewrów na górce nigdy. Wagony nie zatrzymują sie na koźle oporowym ;)
Mutopompka:
--- Cytat: "Wojtek M" ---Chyba nie widziałeś manewrów na górce nigdy. Wagony nie zatrzymują sie na koźle oporowym ;)
--- Koniec cytatu ---
Wiem, że to bezzensu, ale jesli trasa manewrowa, to ewentualnie niech stoja jakies wagoniki, i przy przetaczaniu walną w nie... oczywiscie z małą predkoscią.... :))))
A z drugiej strony, czemu nie mogłyby walnąć w koziołka? :))))). Ok. Żartowałem, ale chodziło mi (jeśli to możliwe) aby coś takiego zaimplementować....
Quark-t:
Przecież nowe exe ma mieć możliwość łączenia składu z zewnątrz w dowolnym miejscu. Po przeprowadzeniu rozrządu ściskamy wagoniki stonką i je spinamy, potem na żeberko i czekamy na sukę....
ABu:
Nowe exe ma też możliwość przyhamowania wagonu z zewnątrz. W związku z tym można przyhamować jadący wagon i się zatrzyma bez kozła oporowego.
Inna sprawa, że w takim przypadku trzeba kamerą gonić za wagonem, no ale inaczej juz nie będzie... :)
Przemekm:
--- Cytat: "Quark-t" ---Przecież nowe exe ma mieć możliwość łączenia składu z zewnątrz w dowolnym miejscu. Po przeprowadzeniu rozrządu ściskamy wagoniki stonką i je spinamy, potem na żeberko i czekamy na sukę....
--- Koniec cytatu ---
Jakie nowe exe. Czy wszyscy wiedza o czyms o czym ja nic nie wiem:(?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej