Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Radosna twórczość popełniająca non stop te same błędy
Sawi:
To, że coś było kiedyś nie oznacza, że tak jest na obecną chwilę. Zechcesz opublikujesz, nie to nie. Takie podejście przypomina psa ogrodnika.
Krzysiek626:
--- Cytat: rysiekchaszcz w 30 Maja 2016, 20:05:49 ---Mam zrobione angliki w swojej sceneri Czechowice Dz, - Ochodza - Zabrzeg - Chybie - Pruchna - Zebrzydowice. Nie publikuję i nie będę publikował gdyż kiedyś moje propozycje zostały usunięte z tego szanownego forum. Postawiłem na tory, rozjazdy i sieć trakcyjną. 100 % zgodności z oryginałem. Kosztowało mnie to 3 lata pracy bez 3 dmax i innych wynalazków. Korzystałem tylko z j-beta az resztę sam sobie napisałem w Delphi programy. Wszystkie rozjazdy, semafory i tarcze w symku oznaczone zgodnie ze stanem na gruncie. Na FC juz raz publikowałem zrzuty z ekranu.
Podaję poniżej zrzuty:
Dalej kiedyś pokażę - została jeszcze Pruchna po lewo Bieniowiec i na prawo Strumień oraz Zebrzydowice
--- Koniec cytatu ---
Zrzuty załączyłeś, ale niezgodnie z regulaminem, to i zaraz bocznica będzie. Tak myślę, że większość zawsze wypluwa zachowania wykraczające po za pewne normy, to przerobiłem na własnej skórze. Jak dla mnie, to napisałeś tylko po to, aby się pochwalić, taka prowokacja. Chcesz, to trzymaj dla siebie swoje wypociny, zajęło Ci to 3 lata i teraz nie wiesz jak się pochwalić (bo przecież nie opublikujesz), to przynajmniej szpilę włożysz. Antyspołeczny facet z Ciebie, to tyle w temacie.
rysiekchaszcz:
Nie jestem :-) psem ogrodnika. EU07 śłedzę od samego początku i kiedyś się sparzyłem. Teraz podchodzę bardzo ostrożnie. Opublikuję ale dopiero wtedy jak na 100000 % NIE BĘDZIE żadnego błędu. Żadnego !!!.
Oczywiście jak ktoś by chciał to mogę na prv uzgodnić podesłanie w celu testowania.
EP08_015:
Troche go rozumie. Co do publikacji to kolego drogi mozesz robic podobnie do mnie. Publikuj na zewnetrznym forum lub np na chomiku. Komu bedzie zalezalo to nawet za transfer zaplaci. Ja nie publikuje tu zbyt wiele. 90 procent rzeczy lezy na chomie.
rysiekchaszcz:
Krzysiek626 Co jest nie zgodne z regulaminem. Napisałem od urodzenia maszyny śledzę jej dzieje itd... Nie umieszczam fotek na waszych serwerach z prostej przyczyny bo co jaki czas padają. Umieszcam fotki/zrzuty na swoim serwerze który jest troszkę starszy od maszyny i ma się dobrze. :-) Proszę nie obrażać mnie - ja tylko piszę o swoich doświadczeniach a tutaj miało być o błedach w anglikach a MI SIĘ DOSTAŁO . :-) :-)
No i jeszcze jedno przesympatyczny kolego - prowokacją to są powtarzane błedy od wielu lat :-) Też o anglikach pisałem wiele lat temu. Ani moich postów ani poprawki błędów.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej