Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Radosna twórczość popełniająca non stop te same błędy
rysiekchaszcz:
Szanowni koledzy po sciągnięciu najnowszego patha dalej zauważyłem że są błędy i to naprawdę poniżające.
1. Angliki - niestety totalny bajzel. Każdy Anglik składa się z 4 zwrotnic a,b,c i d i winien być np: przy starcie ustawiony w takim położeniu: a+, b-, c+ ,d- a NIE WSZYSTKIE W +.
2. Wskaźnik do anglików - Przy takim wyswietlaniu/pokazaniu daję w nagłe i czekam na komisję.
Poniżej linki z jednej trasy gdzie problem jest z anglikami:
www.gmfk.pl/pobierz/sym_anglik_1.jpg
www.gmfk.pl/pobierz/sym_anglik_2.jpg
www.gmfk.pl/pobierz/sym_anglik_3.jpg
www.gmfk.pl/pobierz/sym_anglik_4.jpg
www.gmfk.pl/pobierz/sym_anglik_5.jpg
To narazie początek
P.S. To się dotyczy wszystkich tras :-)
EP08_015:
A zauwazyles ze wskaźnik pokazuje jeden przebieg a w symku możesz jechać na wprost z każdej strony? I to samo w kierunkach zbocznych. Wskaznik pokazuje jeden kierunek a w symku z obu stron jednakowo pojedziesz. Jakos tak się iglice ukladaja.
Ten problem wystepuje od lat.
Maciej:
--- Cytat: rysiekchaszcz w 30 Maja 2016, 19:20:01 ---2. Wskaźnik do anglików - Przy takim wyswietlaniu/pokazaniu daję w nagłe i czekam na komisję.
--- Koniec cytatu ---
To jest L61. Miałem zamiar to poprawiać, ale @Ra wciąż pracuje nad tą scenerią. Na pozostałych sceneriach staraliśmy się poprawić błędne wskazania wskaźników od zwrotnic (czyli np. pokazywało jazdę na lewo, a jechało się na prawo).
Sawi:
Zacznijmy od tego, że wiele rzeczy by się nadal przydało poprawić, ale chętnych rąk zaledwie garstka. Inna kwestia to też taka, że przydałyby się nowe modele tych anglików jakby nie spojrzeć.
rysiekchaszcz:
Mam zrobione angliki w swojej sceneri Czechowice Dz, - Ochodza - Zabrzeg - Chybie - Pruchna - Zebrzydowice. Nie publikuję i nie będę publikował gdyż kiedyś moje propozycje zostały usunięte z tego szanownego forum. Postawiłem na tory, rozjazdy i sieć trakcyjną. 100 % zgodności z oryginałem. Kosztowało mnie to 3 lata pracy bez 3 dmax i innych wynalazków. Korzystałem tylko z j-beta az resztę sam sobie napisałem w Delphi programy. Wszystkie rozjazdy, semafory i tarcze w symku oznaczone zgodnie ze stanem na gruncie. Na FC juz raz publikowałem zrzuty z ekranu.
Podaję poniżej zrzuty:
Czechowice Dziedzice:
xxx
Ochodza
xxx
Zabrzeg Czarnolesie pdg i stacja towarowa
xxx
oraz Chybie
xxx
Dalej kiedyś pokażę - została jeszcze Pruchna po lewo Bieniowiec i na prawo Strumień oraz Zebrzydowice
Reg. obowiązki 2.
Proszę umieścić grafiki na serwerze eu07.pl jako załączniki pamiętając, że rozmiar pojedynczego załącznika nie może przekraczać 250KiB.
Benek
Brak reakcji. Usuwam nieregulaminowe załączniki.
adsim
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej