Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Instalator

<< < (6/16) > >>

Tomcio:
Witam

--- Cytat: "EP08_015" ---
1. Dlaczego twórcy "starej" wersji nie wystosowali oficjalnego powiadomienia o pracach związanych z nebula (np. w dziale aktualności) z oficjalnym zaproszeniem tych wszystkich z forum, którzy by chcieli i byli by w stanie pomóć przy jej tworzeniu?

2. Dlaczego forum "nebulowe" jest tak ściśle tajne że wgląd do niego maja tylko wybrane osoby przez @Marcina_eu? Przecież każdy mógłby popatrzec co i jak tam jest a kto zrozumie to o czym tam mowa jest to pomorze przecież. Pozatym zawsze popatrzec można nie konieczniee od razu musi kazdy nowy user mieć dostęp do zawartości (o ile takowa istnieje),  oraz uprawnienia do pisania postów.
--- Koniec cytatu ---

Nie chcialbym sie wtracac w sprawe Nebuli, ale mysle ze kolega EP08_015 ma calkowita racje. Widzac jakie sa postepy i na jakich problemach sie zatrzymuja prace, osoby znajace sie na programowaniu mogly by w czyms pomoc i doradzic przez co prace napewno przebiegaly by szybciej. W tej chwili zwykli "smiertelnicy" nie maja dostepu nawet do wgladu postepow nad praca Nebuli wiec nie powinniscie miec pretensji ze pracuje nad tym tak malo osob. Mysle ze znalazlo by sie ich duuuuzo wiecej, tylko trzeba to odtajnic. Wtedy nikt nie bedzie pytal: "kiedy wyjdzie" tylko: "co pomoc?".

Doktor M:
W tym, co napisał Mutopompka jest z pewnością sporo racji. Co do szerszego otwarcia projektu Nebula dla osób z zewnątrz, to się nie wypowiem, bo sam programistą nie jestem i kibicuję jedynie twórcom i trzymam kciuki, natomiast, przydałaby się od czasu do czasu jakaś krótka inforacja na Forum, na temat postępu prac nad Nebula dla tych userów, którzy jak ja, czekają cierpliwie na jej ukaznie się.

jaras:

--- Cytat: "Bart" ---Nebula otwarta dla wszystkich... zapraszamy! Im wiecej programistów tym szybciej zobaczycie symka z 300 FPS na dużej stacji!
--- Koniec cytatu ---
Hehe, widzę, że na forum EU07.pl opowiadane są niezłe dowcipy. ;-)

Bo mi się jeszcze przypominają całkiem niedawne "pojęcia" wbijane ludziom do głowy takie jak "nebula - zakazany temat na forum" :-).

Pozdrowienia.

Marcin_EU:
Nie rozumiem - najpierw wszyscy chcieli aby rownoczesnie prowadzic 2 projekty (albo chociaz olac nowego a robic przy starym) a teraz wszyscy sie dziwia ze nowy symek zdechl? Nawet jak ktos chcial pomoc to go od razu przekabacaliscie na rzecz starego symka (Abu) bo przeciec Marcin_EU sam wszysto zrobi. Macie co chcieliscie w starym symku: pantografy, pare fps wiecej, wiatraczki, lipne trasy, jakas ostateczna wersje o ktorej nikt nic nie wie itp. wiec powinniscie byc zadowoleni. A nowego symka jak nie ma tak nie bedzie bo sam w kodzie juz praktycznie 3 rzeczy (edytor, symek, serwer) grzebac nie mam zamiaru.

A pokazywac nie bardzo jest co, np co komu da screen z 2 lokami na torze w powietrzu i podpisany jako poczatek (i znajaz zycie koniec) multiplayera.

Tomcio:
Witam.

Wybaczcie ze sie znow odezwe, ale dwa projekty prowadzicie tylko dlatego ze do starego maja dostep wszyscy, a do nowego nikt po za pewnymi wyjatkami. Szanuje wasza prace i mam nadzieje ze dozyje chwili w ktorej wlacze nowego symka. Sa przecierz na forum ludzie (bo nie wierze ze nie ma takich) ktorzy znaja sie na programowaniu doskonale i chetnie poswiecili by troszke wolnego czasu projektowi ktory tworzycie. Te kilka osob co teraz sie tym zajmuje zbieralo by to do "kupy"  a denerwowanie sie i klutnie nie sa potrzebne. Przecierz Maszyna ma bawic.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej