Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu
Elementy lokomotywy
Krasnowski:
Witam.
Zajmuję się tworzeniem modeli kabin dla Trainz. Chciałbym podzielić się z wami kilkoma modelami.
radiotelefon RADMOR
pobierz
Blok radiotelefonu
pobierz
Zasilacz sieciowy
pobierz
Zasilacz uniwersalny
pobierz
Tablica rozdzielcza
pobierz
Sawi:
Pobrałem pierwszy model z góry i muszę przyznać wygląda zacnie. W Trainzie nie narzekają, że jest zbyt ciężki? Z tego co wiem to tam silnik nie jest zbyt mocny. Podoba mi się to, że dbasz o szczegóły i oby tak dalej.
Stele:
Śliczne. Tekstura jak żyleta, w modelu nie ma nic do czego można by się przyczepić. Aż człowiekowi się chce radyjka rozwijać. Z radością przyjmiemy, choć patrząc na los haslerów, raczej rzeszy chętnych do podmieniania w starych kabinach nie będzie. Ten serwer to pewne miejsce? Pliki nie znikną jakby ktoś chciał choćby za trzy lata skorzystać?
adamst:
--- Cytat: Pedrosiasty w 05 Marca 2016, 22:47:03 ---W Trainzie nie narzekają, że jest zbyt ciężki?
--- Koniec cytatu ---
Pierwszy raz widzę na oczy te modele, ale narzekałbym :P Ładne, ale istotnie dla Trainza raczej za ciężkie. Może w Maszynie się sprawdzą :-)
Krzysiek626:
Nie ma pewnych serwerów. Pewniejsze jest jak będą leżeć na kilku. Zrobiłem kopię na lokalnym dysku i za chwilę będą leżeć na moim prywatnym serwerze. Link dla zainteresowanych. A modele tak ładne jakby zdjęcia realnych przedmiotów były.
Dodano: 06 Marca 2016, 09:46:15
No, nie ma się do czego czepić.
Link do modeli: ftp://krzysiek626.yaazzo.net/
Wchodzimy z przeglądarki i w oknie logowania wpisujemy Login - maszyna i hasło - maszyna
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej