Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu

Nagłe zerowe velocity w torze

<< < (3/3)

danniel:
Może inaczej zacznę, ta misja to taki wstęp, przymiarka do różnych manewrów dla AI. Po prostu chciałem podołać wyzywaniu zrobienia testowego scenariusza, nabrać doświadczenia. Fakt, może i nie ma to zbytnio sensu, ale zawsze ktoś mógłby pojeździć, a jak nie, to nie. Oczywiście nikogo nie zmuszam, żeby się męczył tam w rumunie. Jednocześnie dziękuję, że chociaż jedna osoba pochyliła się nad tym i dogłębnie zbadała sprawę.

--- Cytuj ---Jeśli jest możliwe wykonanie tych manewrów jako AI, to z 11 wagonami też to jest możliwe.
--- Koniec cytatu ---
Chodzi mi o to, czy w trybie manewrowym ai pominie w jakiś sposób W5. Jeśli tak, to można od razu brać te 11 wagonów.

--- Cytuj ---To prawda że tarcze podawane są na króciutko i za szybko
--- Koniec cytatu ---
Czyli, że opóźnienie czasowe w tych przypadkach nie wypaliło. Mogę zrobić inaczej.

--- Cytuj --- Do takich manewrów powinien być tam jeszcze jeden tor, gdzie cały skład można wciągnąć bez kolizyjnie do toru szlakowego.
--- Koniec cytatu ---
Ech, bezmyślnie wzorowałem się na posterunku, gdzie na szlaku między posterunkami jeździ tylko jedna lokomotywa ze składem... Tam to nie ma takiego problemu.

Jeśli kogoś zainteresuje to "coś", to mogę dokończyć tego "wypierdka". Jeżeli nie, to biorę się za prawdziwą misję.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej